שואב שוטף האמת- דיי התאכזבתי.. באמת רוצה להבין, למה דרימי נח יותר מאשר כבר לשטוף רגיל?

אני הייתי בחברת דרימי
הם טענו שנהרס לי המכשיר בגלל החומר ועוד כל מיני טענות מוזרות
אמרתי להם שייכנסו לפורום כאן על דרימי שיבינו איך הקרקע בוערת להם מתחת הרגליים
לא נראה לי שניהיה שינוי
זה מה שאמרו לך לגבי תקלה F3?
כי לי אמרו שיבואו לי הביתה להחליף חלק

לא
בקשר לתקלה אחרת לפני חודשיים
עוד לא פניתי אליהם על התקלה הזאת
אעשה את זה לאחר החג

הסוכה שלנו בתוך הסלון (גג נשלף) והיום בבוקר קמנו לשטיפון בתוך הבית מהגשם באמת הוא היה עוזר לי במקרה הזה? שואב את המים ומנקה את הרצפה?

הסוכה שלנו בתוך הסלון (גג נשלף) והיום בבוקר קמנו לשטיפון בתוך הבית מהגשם באמת הוא היה עוזר לי במקרה הזה? שואב את המים ומנקה את הרצפה?
כן. חד משמעי!!!

אין לי דרימי יש לי מכשיר רוברוק F25 אבל בדיוק אתמול בבוקר השתמשתי בזה בשביל הסוכה אחרי השיטפון וזה היה פשוט תענוג!
תוך 5 דקות הסוכה כמו חדשה !

אין לי דרימי יש לי מכשיר רוברוק F25 אבל בדיוק אתמול בבוקר השתמשתי בזה בשביל הסוכה אחרי השיטפון וזה היה פשוט תענוג!
תוך 5 דקות הסוכה כמו חדשה !
כמה זמן יש לכם את הרובורוק הזה והאם אתם מרוצים? איך זה עובד? צריך תמיד לשפוך מים על הרצפה או שהוא שואב שוטף?

כמה זמן יש לכם את הרובורוק הזה והאם אתם מרוצים? איך זה עובד? צריך תמיד לשפוך מים על הרצפה או שהוא שואב שוטף?
האמת יש לי אותו בערך חודש
אבל נהנה מכל רגע פשוט ירד לי עול מעצבן מהראש...
בדרך כלל אני לא שופך מים בכלל הוא מוציא מספיק מים
אבל במטבח ביום שישי אחרי הבישולים אני שופך לפעמים חצי ספל מים עם סבון וזהו.

רציתי לשאול אני מתחיל עבודה בלנקות גן והם אמרו לי שהמנקה הקודם לא ניקה טוב והעביר רק סמרטוט ולא היה נקי ושדרכו על הרצפה הרגישו שזה היה רק סמרטוט השאלה שלי זה האם השואב שוטף כן עושה יותר טוב מזה ששוה לי להשקיע בשואב שוטף יקר בגלל זה וא''כ איזה סוג הכי טוב?

רציתי לשאול אני מתחיל עבודה בלנקות גן והם אמרו לי שהמנקה הקודם לא ניקה טוב והעביר רק סמרטוט ולא היה נקי ושדרכו על הרצפה הרגישו שזה היה רק סמרטוט השאלה שלי זה האם השואב שוטף כן עושה יותר טוב מזה ששוה לי להשקיע בשואב שוטף יקר בגלל זה וא''כ איזה סוג הכי טוב?
תקנה דרימי H14 במשנת יוסף ב1290
תפזר מים עם חומר מתאים לשואב שוטף על הריצפה ותעבור עם הדרימי

אל תקנה דרימי בחיים זה עצת אחיתופל תקנה רק טינקו ויש עכשיו באושר עד או מקומות אחרים גם יבואן רשמי במחירים הגונים ממש טינקו להבדיל זה כמו אפל ודרימי זה כמו 5*5 בערך ברמת איכות החומרים

אל תקנה דרימי בחיים זה עצת אחיתופל תקנה רק טינקו ויש עכשיו באושר עד או מקומות אחרים גם יבואן רשמי במחירים הגונים ממש טינקו להבדיל זה כמו אפל ודרימי זה כמו 5*5 בערך ברמת איכות החומרים
ורוברוק זה שיאומי ?

מנסיון???שתיהם???
כי לי יש דרימי ומאוד מרוצה........
לא מכיר טינקו......

אם זה לעבודה שוטפת - ושטח מלוכלך יחסית
אני חושבת שה Finwash

הכי מומלץ

אשמח לשמוע מכל הממליצים והממליצות פה על שואב שוטף בכללי.
איזה חברה הכי ממוצלת בסופו של דבר טינקו או דרימי ?
אני מבררת מבחינת איכות המכשיר, עוצמת ניקיון וכמובן איפה יש פחות תקלות במכשיר עצמו ושירות טוב.
תודה רבה!

כבר הצבעת היום? הסקר היומי בפרוג - סקר אקטואלי חדש ומרתק עלה כעת לאוויר, בואו להצביע!
טוען סקר...

אשמח לשמוע מכל הממליצים והממליצות פה על שואב שוטף בכללי.
איזה חברה הכי ממוצלת בסופו של דבר טינקו או דרימי ?
אני מבררת מבחינת איכות המכשיר, עוצמת ניקיון וכמובן איפה יש פחות תקלות במכשיר עצמו ושירות טוב.
תודה רבה!
רק טינקו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה