שיתוף - לביקורת האמת שאנחנו מסתירים

• הוסף לסימניות
הרי ידוע
שבכל אחד/ אחת מאיתנו
יש ילד/ ה קטנ/ה
יש את החלק התמים הטהור הילדי הזה
לא משנה באיזה גיל אנחנו ---
תהנו---
אשמח לביקורת בונה :)

עמדתי
מול החלון
ראיתי שמים שחורים
ומעט כוכבים נוצצים

עמדתי
מול חלום
מנסה לגעת בכוכב
בניצוץ קטן שנאהב

עמדתי
מול בלון
שסיכה ניפצה אותו
והוא התמוסס לאלפי חלקיקים

ועמדתי
מול תהום
עם מלא סימני שאלה
עם ים של כאבים ובלבלה

תמיד עמדתי
מול כל המצבים
תמיד החזקתי
למרות כל הכאבים

-------

אבל מולך
אני נגמרת
כמעט נשברת
שאת מביטה ולא מדברת

שאת שותקת
ומביטה בעיניים גדולות
שאת דוממת
וכבר לא שואלת שאלות

שהמבט שלך חד
מסתכל עלי בפחד
מחפש מקום בטוח
מוגן אוהב נותן כח

מול העניים האלה
אני לא עומדת
מול הכאב הזה
אני בעצמי נאבדת

המבט שלך לא נותן לי לברוח
אפילו שכבר מזמן אין בי כח-------

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קראתי פעמיים.
איזו כתיבה!!
מדויקת, חדה, אמיתית, נוגעת.

לדעתי כדאי לצמצם את הרווחים בין השורות.
במצב הנוכחי צריך לגלול הרבה וזה לא נוח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה