בשעורי אזרחות אולי לימדו שעברת על חוק חטפת דו"ח או מעצרבשיעורי אזרחות מלמדים שעבירה על החוק היא ארוע פלילי
יש לך בעיה עם החוק? תפנה למחוקק
אם הם מסכנים אותי מותר לי לסכן אותם.האמת שכן...
בפורים התיישבו לי שיכורים "ערסיים" על הפגוש והגג.. לקח להם חצי שעה לרדת, אחרי שדפקו עם בקבוק על הגג וקימטו את הפח...
ולא עלה על דעתי לסכן אותם.
אגב, דווקא היו נהגים ועוברי אורח שניסו לעזור לי ולהוריד אותם חטפו מהם מכות........
תתפלאי לשמוע שיש שכנים נוראייםבשעורי אזרחות אולי לימדו שעברת על חוק חטפת דו"ח או מעצר
לאז כור לי שלימדו על משטר אלים ודיקטטורי בישראל
שנותן מכות רצח לבחור עקוד שניסה לגונן על אימא שלו
גם לא לימדו על אזרחים שיתנו גיבוי לאלימות משטרה שכזאת
וכן לא על שכנים קדושים מעונים, שילשינו על 21 אנשים במקום 20
ויהרסו לחתן כלה את היום הכי גדול בחיים
אה ברורהעימות בחתונה בגבעת זאב | מפקד בכיר במשטרת מחוז ירושלים לכאן חדשות: "התנהלות השוטרים הייתה מקצועית והופעל שיקול דעת בצורה נכונה".
עם כל זה שאיני יודע מה התחולל שם באותה חתונה, אני יודע כמעט בוודאות שהתיאור הנ"ל הוא גוזמא לגמרי ובוודאי לא היה.בשעורי אזרחות אולי לימדו שעברת על חוק חטפת דו"ח או מעצר
לאז כור לי שלימדו על משטר אלים ודיקטטורי בישראל
שנותן מכות רצח לבחור עקוד שניסה לגונן על אימא שלו
גם לא לימדו על אזרחים שיתנו גיבוי לאלימות משטרה שכזאת
וכן לא על שכנים קדושים מעונים, שילשינו על 21 אנשים במקום 20
ויהרסו לחתן כלה את היום הכי גדול בחיים
שם שיקרו, וזה לא אומר שמעכשיו צריך להאשים את המשטרה בלי לדעת עובדותאה ברור
גם השוטרים שנתנו דו"ח לילדה ששתתה ברד ואיימו עליה במעצר
"רק העירו לה בעדינות לשים את המסכה"
אין לשוטרים תפקיד לצלם לסמארטפוןהייתם מעיזים לבוא לשוטר ולדחוף לו את היד כשהוא באמצע לעשות את תפקידו??
שאלה:עם כל זה שאיני יודע מה התחולל שם באותה חתונה, אני יודע כמעט בוודאות שהתיאור הנ"ל הוא גוזמא לגמרי ובוודאי לא היה.
אני באמת שואל בתמימותשם שיקרו, וזה לא אומר שמעכשיו צריך להאשים את המשטרה בלי לדעת עובדות
אולי נשאל הפוך:אני באמת שואל בתמימות
יש ענין משהו ככה להקפיד על כבוד השוטרים ולהגן עליהם
או שאתה מגן על כל אחד מעם ישראל ככה
אולי יש לה תעודת עיתונאית?אין לשוטרים תפקיד לצלם לסמארטפון
חשבתי שאחרי מה שעבר על יענקי רוזנברג, זיסי מרגלית ואחרים - איש מהמגזר החרדי אינו מאמין לדוברות המשטרה.העימות בחתונה בגבעת זאב | מפקד בכיר במשטרת מחוז ירושלים לכאן חדשות: "התנהלות השוטרים הייתה מקצועית והופעל שיקול דעת בצורה נכונה".
מי מחליט מה התפקיד שלהם.אין לשוטרים תפקיד לצלם לסמארטפון
ואני שואל האם יש עניין להיות בת יענה ולהתעלם מהמציאות שהייתה באמת?אני באמת שואל בתמימות
יש ענין משהו ככה להקפיד על כבוד השוטרים ולהגן עליהם
או שאתה מגן על כל אחד מעם ישראל ככה
אנשים ראו דם על יהודי וכואביםאולי נשאל הפוך:
יש מצווה להשמיץ אותם או שאתם משמיצים ככה את כולם?
היא גם יכלה להשפריץ על כולם מים - אולי היא כבאית?אולי יש לה תעודת עיתונאית?
אבל אסור לגעת באף אדם ללא רשות
אין תפקיד השוטרים לצלם לטלפון האישיאני לא מבין בתפקידי שוטרים, אבל אני יכול להבין שהם צריכים תיעוד של האירוע ובשביל זה הם צילמו. הגיוני, לא?
רק במקרה הזהשם שיקרו, וזה לא אומר שמעכשיו צריך להאשים את המשטרה בלי לדעת עובדות
דם היה ב2 הצדדיםאנשים ראו דם על יהודי וכואבים
מה הענין כל כך להגן?
איני מאמין להם.חשבתי שאחרי מה שעבר על יענקי רוזנברג, זיסי מרגלית ואחרים - איש מהמגזר החרדי אניו מאמין לדוברות המשטרה.
אני לא ראיתי דם אצל שוטריםדם היה ב2 הצדדים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים