קורונה האמת תמיד איפשהו באמצע

• פותח הנושא lab
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
היא לא הזיזה את היד
אלא מייד כשהשוטרת נכנסה היא 'הורידה' לה את היד
לא נעים. אבל זו עבירה על החוק.

לא בטוח
נידון הרבה בבתי משפט האם התגוננות אקטיבית נגד פעילות לא חוקית לא שוטרים הינה עבירה
מאחר והשוטרים פרצו ללא צו - ורצו לתעד ללא צו - משמש כפגיעה בפרטיות
לא בטוח שנעברה שם בירה לא החוק.

יתכן שהרובים היו תגבור אחרי שהשוטרים הפשוטים ראו שאקדח לא מספיק מול בקבוקי זכוכית.
מעניין שמי שיצא פצוע היה דווקא אח של הכלה...

אם הם מסכנים אותי מותר לי לסכן אותם.
לפעמים יש מקרים שהויתור הוא עבירה
גירסת 2020 ל''הקם להורגך השכם להורגו''.

ג'ונגל מנומס ליד התנהגות כזו...

גירסת 2020 ל''הקם להורגך השכם להורגו''.

ג'ונגל מנומס ליד התנהגות כזו...
אם הוא ישבור עלי את השמשה של הרכב זה לא יסכן אותי?
אני ג'ונגל אם אני מנסה לברוח מזה?
אין לי רישיון נהיגה אני באמת רוצה להבין.

קשקוש
חבל שלא לומדים אזרחות בבתי ספר שלנו
אם יש חשד סביר לארוע פלילי, השוטר נכנס
ככל הידוע לי לא על כל עבירה פלילית ניתן להיכנס לבית בלי צו שופט!.
רק על חשד מהותי לרצח ודברים חמורים ברמה הזו (וד"ל).

וככל שזכור לי בחוק הקורונה (הגדול) העניין מודגש שבעבירות על התקנות לא יוכלו להיכנס לבית פרטי בלי צו בימ""ש
עכשיו בדקתי ואכן בחוק הקורונה נאסר על שוטר להיכנס לבית ללא צו משופט.
סעיף 26 (3) "להיכנס למקום, ... ובלבד שלא ייכנס למקום המשמש למגורים אלא על פי צו של בית משפט".

אם הוא ישבור עלי את השמשה של הרכב זה לא יסכן אותי?
שימשה של רכב זה לא שימשה של הויטרינה בסלון.
אחרי הכל הכוח האמיתי נמצא בידיים של הנהג ולא של הולך הרגל.
אני ג'ונגל אם אני מנסה לברוח מזה?
אין שום בעיה בלנסות להתחמק ולברוח השאלה איך עושים את זה??
אין לי רישיון נהיגה אני באמת רוצה להבין.
אני מבינה באמת ותיארתי לעצמי לפי התגובה.

גלוי נאות לי גם אין רישיון אבל מניסיון של שנים בנסיעה ליד הנהג (שאגב במקרים מסוימים מוגדרת כמעט כנהיגה פסיבית)
אני מבינה עד כמה הכביש הוא לא בדיוק שחור לבן ועד כמה הולכי הרגל הם שבריריים הרבה יותר ממה שנראה להם בעצמם.

נכון שלעיתים הם יכולים לסכן את הנהג אבל הנהג יכול בשניות לסכן את חייהם פי כמה וכמה!

נערך לאחרונה ב:
עכשיו בדקתי ואכן בחוק הקורונה נאסר על שוטר להיכנס לבית ללא צו משופט.
סעיף 26 (3) "להיכנס למקום, ... ובלבד שלא ייכנס למקום המשמש למגורים אלא על פי צו של בית משפט".
הוא יכול לומר שנכנס רק כדי לברר... כאילו שוטר יבוא לשופט יגיד לו ראיתי התקהלות עשיתי את תפקידי ובדקתי האם כולם עם מסיכות הם תקפו אותנו לכן נאלצנו להגיב...
המשטרה צריכה רענון נהלים פלוס ריענון אנשים פלוס לבדוק טוב טוב את מי הם מקבלים לעבוד אבל זה לא אומר שכל שוטר הוא כזה. אז ברחמים אם תצא לכם התקלות עם שוטר אל תתקפו ישר כי היו מקרים מזעזעים איתם.. קחו בחשבון שההגנה הטובה ביותר היא התקפה ברגע שתתקיפו שוטר מילולית/פיזית הוא יתקוף חזרה כי הוא בנאדם כמו כל אחד אחר.
יש מקרים שיסתיימו עם שוטר בהידברות אבל ברגע שזה עומד להדרדר לאלימות לתקוף חזרה לא יעזור עדיף לשתוק להוריד ראש ולהגיש נגד אותו שוטר תלונה או תביעה.. (מה גם שכמעט כל שוטר זוטר חזק פיזית יותר מבן אדם חרדי ממוצע ומחזיק ברשותו גז פלפל ונשק אז בואו... :rolleyes: )

מי מחליט מה התפקיד שלהם.
אני לא מבין בתפקידי שוטרים, אבל אני יכול להבין שהם צריכים תיעוד של האירוע ובשביל זה הם צילמו. הגיוני, לא?
נעים להכיר!
בשביל זה יש אנשים שיש להם אישור לתיעוד מבצעי.
לא כל אחד שבא לו פותח מצלמה ומצלם בטח לו בתוך שטח פרטי שספק גדול מאד אם בכלל היה מותר להיכנס לשם.
ואגב-
בשביל דברים כאלו הקב''ה נתן לאדם שכל ורגש כדי להבין את השני בזמן שהוא נמצא בסערת רגשות ולהתייחס למציאות בצורה קצת יותר חכמה ולא קטנונית שכזו.

ממלחמת אגו אף פעם לא מרוויחים כלום!

נעים להכיר!
בשביל זה יש אנשים שיש להם אישור לתיעוד מבצעי.
לא כל אחד שבא לו פותח מצלמה ומצלם בטח לו בתוך שטח פרטי שספק גדול מאד אם בכלל היה מותר להיכנס לשם.
ואגב-
בשביל דברים כיאיטלו הקב''ה נתן לאדם שכל ורגש כדי להבין את השני בזמן שהוא נמצא בסערת רגשות ולהתייחס למציאות בצורה קצת יותר חכמה ולא קטנונית שכזו.
אני מראש מושך ידיי מויכוח בעניין היקף סמכות השוטרים, כי אין לי מושג בזה. אם אתם יודעים מה החוק אז אפשר לסמוך עליכם.
אבל אם באמת כל חתונה שהיו נכנסים שוטרים היה נוצרת "סערת רגשות" אז היה אפשר להבין שזה נורמלי ולהתחשב. אבל מכיון שזה לא קורה אפילו אחד לעשרת אלפים (כל יום ניתנים אלף/אלפיים דוחות אם אני זוכר נכון, וסיפורים כאלו מתפוצצים פעם בחודשיים שלושה אולי). אז יש מקום להניח שזה היה מוגזם גם מצד האזרחים ולא רק מצד השוטרים.
ושוב אחזור על זה: איני מצדיק את השוטרים אבל צריך להיות חכם.

אבל על רעש כן נכנסים, לא?
איך נכנסו לדיקמן בפסח?
גם אצל רולי דיקמן זה לא היה חוקי,
הספקנו לשכוח את הזעם הציבורי שהיה, כולל אשכולות ארוכים על חוקיות הענין?
לפי מה ששמעתי, מה שאח"כ הם הוציאו סרטון לשמור את כללי הריחוק שבוסס על הסרטות הפריצה, זה היה בתשלום מהמדינה כפיצוי על ההתפרצות.

טוב, עכשיו לאשכול הזה.

מי לוקח יום תהילים לרפואת נועה בת תמר?

ואני חושבת שמה שקורה עכשיו זה עונש עבורנו על כך ששתקנו כשהתעללו ביענקי רוזנברג.
סליחה, הוא היה נראה יותר גרוע מהבחור מאתמול. ושום חקירה לא נפתחה, שום ועדה. בקושי מחאה בכנסת.
טוב שלא באמת הבנת ממה ואיך הוא נפצע...
אני מראש מושך ידיי מויכוח בעניין היקף סמכות השוטרים, כי אין לי מושג בזה. אם אתם יודעים מה החוק אז אפשר לסמוך עליכם.
לא מבינה לגמרי בחוקי וסמכויות שוטרים אבל כן מכירה מספיק טוב את חוקי הצילום.
ואם מתחילים בספירת העבירות אז הראשונה היא דווקא הכניסה לבית פרטי ללא סיבה מוצדקת והשנייה צילום בשטח פרטי בניגוד לחוק..
אבל אם באמת כל חתונה שהיו נכנסים שוטרים היה נוצרת "סערת רגשות" אז היה אפשר להבין שזה נורמלי ולהתחשב. אבל מכיון שזה לא קורה אפילו אחד לעשרת אלפים (כל יום ניתנים אלף/אלפיים דוחות אם אני זוכר נכון, וסיפורים כאלו מתפוצצים פעם בחודשיים שלושה אולי). אז יש מקום להניח שזה היה מוגזם גם מצד האזרחים ולא רק מצד השוטרים.
ושוב אחזור על זה: איני מצדיק את השוטרים אבל צריך להיות חכם.
בכל חתונה נוצרת סערת רגשות כשנכנסים אליה שוטרים.
אחרת זה לא חתונה אלא תאטרון בובות.
וגם אם האמא של הכלה לא התנהגה בסדר בתור אדם נורמלי ואנושי אפשר ליישב את הדברים בצורה קצת יותר עדינה ולא יישר לרוץ לחיקו של השוטר ולקרוא לעזרתם הרבה.
וכמה אנשים חרדים ראיתי במו עיני שהולכים בלי מסיכה ומזלזלים
וכשהערתי בעדינות הם הגיבו בחוצפה ובעזות שזה לא ענייני?
כשם שמצווה לומר דבר הנשמע כך...
נו באמת אנשים לא טיפשים היום הם יודעים מציון ואינם צריכים תזכורות אז למה ללבות אש במקומות שלא צריך...

ויאללה תצרחו רוצח!!

אני שומרת חוק וכך גם כל בני משפחתי ב''ה אם אראה אדם ללא מסיכה אני אתרחק אבל לא אעיר או אכנס לויכוח במחילה לדעתי זה הרבה יותר מסוכן מהקורונה עצמה..
וכמה שוטרים עברו ליד חרדים שלא שמו מסיכה ולא נתנו דו"ח? ראיתי בעיני.
ברוך שעשה לך נס במקום ההוא.
אף אחד פה לא ענה לשאלה איך ייתכן שאתמול היו עוד חתונות גם בגבעת זאב וגם ברחבי הארץ (ולא רק אתמול גם היום וגם לפני הסגר וככל הנראה גם בסגר עצמו) ואף חתונה לא התדרדרה למראות שראינו אתמול, איך???

מכל השוטרים בארץ השוטרים שהגיעו לחתונה אתמול היו אכזריים עד כדי שפל כזה??
בדקת אם בכל המקומות הייתה שוטרת??
מבטיחה לך שזה ייתן לך תשובות מלאות להמון שאלות.

בשורות טובות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה