התייעצות האנטנה של פרטנר בבני ברק נפל

• הוסף לסימניות
בשבועיים האחרונים יש לי תקלות רציניות בהוצאות וקבלת שיחות (לפעמים לוקח דקות ארוכות עד שאני מצליחה לחייג).
דיברתי עם התמיכה הטכנית של פרטנר, ואמרו לי שהאנטנה הראשית בבני ברק קרסה (עוד לפני פסח!).
לשאלתי מתי זה יתוקן, אמר לי הנציג בלי להתבלבל- אין צפי!.
אני עומדת ותוהה, אם זה היה קורה בתל אביב, אם גם המצב היה כך אחרי כמה שבועות??
יש עוד אנשים עם פרטנר בבני ברק שיש להם את התקלות הללו לאחרונה?

• הוסף לסימניות
בשבועיים האחרונים יש לי תקלות רציניות בהוצאות וקבלת שיחות (לפעמים לוקח דקות ארוכות עד שאני מצליחה לחייג).
דיברתי עם התמיכה הטכנית של פרטנר, ואמרו לי שהאנטנה הראשית בבני ברק קרסה (עוד לפני פסח!).
לשאלתי מתי זה יתוקן, אמר לי הנציג בלי להתבלבל- אין צפי!.
אני עומדת ותוהה, אם זה היה קורה בתל אביב, אם גם המצב היה כך אחרי כמה שבועות??
יש עוד אנשים עם פרטנר בבני ברק שיש להם את התקלות הללו לאחרונה?
אוההוהו....
עכשיו הבנתי מה הסיפור!
גם בעלי וגם אני לא מצליחים לקבל ולהוציא שיחות, רק כשכמעט מתיאשים..
סיוט בלתי נסבל, במיוחד בתקופה הזו.
הזוי
מחר בל"נ מניידת.

• הוסף לסימניות
שעד סוף שבוע בעז"ה זה אמור להסתדר
אני מחכה עד יום ראשון, ואם לא יסתדר - אתנייד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה