מידע שימושי האסון במירון. המלצות למסקנות. בדף היומי.

• הוסף לסימניות
זהו הדף היומי של היום יומא דף כ"ב.

נקודות מבט שלי:

א. מספיק אחד שנשברה רגלו כדי להסיק מסקנות
ב. אולי נאמץ את המודל שם, הגרלה מי יזכה לעלות למירון בל"ג בעומר (מודל זה כבר נוסה בהצלחה בחג השבועות בכותל המערבי בזמן הקורונה)

האסון במירון.jpg

• הוסף לסימניות

נקודות מבט שלי:

ב. אולי נאמץ את המודל שם, הגרלה מי יזכה לעלות למירון בל"ג בעומר (מודל זה כבר נוסה בהצלחה בחג השבועות בכותל המערבי בזמן הקורונה)

צפה בקובץ המצורף 879385
לפחות לחלק העליון של ההרְ, ולחלק התחתון יתנו לכולם - מחולק לאזורים.

• הוסף לסימניות

לא שזה משנה כי גם דומה כבר קרה אבל הגמ'(של מחר) מציינת שזה היה אחרי שמישהו נרצח שם ולא רק הנפילה ושבירת הרגל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מנקודת מבטי והערכה שלי, זה כבר לא רלוונטי,
מה שהיה כבר לא יהיה, ההר יעבור שינוי עצום, מעריך שבשנתיים הקרובות לא יתאפשר לעלות רק למאות בודדים מאושרים מראש לאורך השיפוצים שם.

• הוסף לסימניות
מנקודת מבטי והערכה שלי, זה כבר לא רלוונטי,
מה שהיה כבר לא יהיה, ההר יעבור שינוי עצום, מעריך שבשנתיים הקרובות לא יתאפשר לעלות רק למאות בודדים מאושרים מראש לאורך השיפוצים שם.
שנה ראשונה קורונה שנה שניה אסון שנה שלישית שיפוצים,
והרי לפנינו חזקה,
וחזקה כבר קשה לבטל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה