- הוסף לסימניות
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהילים
כנראה שכן, אבא או אמא דואגים לילד שלהם לא אכפת שיתפרסמו תמונות שלו העיקר למצוא אותו בריא ושלםהמשפחות בקשו לפרסם את התמונות?
התמונות מן הסתם הגיעו מהמשפחות שביקשו לפרסםהמשפחות בקשו לפרסם את התמונות?
אני בהלם
לא מצדיק!כעת אני מקבל סרטון של אנשים רוקדים במירון במערה
אני בהלם
יש פה אנשים שחזרו ממירון - אולי הם ישבו לידו בתחנה?התמונות מן הסתם הגיעו מהמשפחות שביקשו לפרסם
אבל לא נראה לי תועלתי לשים פה כי אנשים רואים את זה בבית ולא במירון
אל תדאגו הלקחים יופקו !למה???????????????????????????????????????????????????????????
נכון לעכשיו, זה מה שצריך להפסיק ולהתמקד בתפילות על הפצועים וכו
אבל צריך לחשוב ולדון יותר מאוחר כדי למנוע את הקורבנות (ח"ו-שלא יקרה אף פעם!!!!) הבאות....
לא יודע אם שמת לבאבל לא נראה לי תועלתי לשים פה כי אנשים רואים את זה בבית ולא במירון
יש לך ספק?המשפחות בקשו לפרסם את התמונות?
הלם של שמחהלא מצדיק!
בשביל לדון לכף זכות, הנה ידוע הווארט 'כי בשמחה תצאו ובשלום תובלון' – על-ידי השמחה אפשר לצאת מכל הצרות שבעולם.
יודעת על ירושלמים שנסעו לכרמיאלהאם משהו יודע מה עם התחבורה לירושלים הילדים שלנו תקועים שם שעות
מי שיכול להפעיל את המשטרה שישחרו אוטבטסים זה ממש פיקוח נפש
דרך אגב בסרטון רובם עם פרצוף של תשעה באב.הלם של שמחה
ב"ה על אוטובוס לתל אביב.לא.
באים ונוסעים.
קודם כל תרגיעו אותה.
אח"כ תכוונו אותה איך להגיע.
תעדכנו שהכל בסדר.
תודה שעידכנת.ב"ה על אוטובוס לתל אביב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: