מצב
הנושא נעול.
אם יש למשהו מידע מתי יהיה אוטובוסים לירושלים
והאם כדי לצאת לכוון כרמיאל

אחותי כעת התקשרה מחברה כי להרבה קווי טלפון אין קליטה!!!
וגם- שאוטובוסים לירושלים יהיו רק ב 6:00 בבוקר, ויחד עם כל עם ישראל היא מחכה בחוץ (לא הבנתי איפה בדיוק)
בעלי אמר לי שהוא בדרך לירושלים מעניין

אני נסעתי למירון עם אבא שלי היינו בציון בפנים והיה איזה ריב בין קהל מסוים עם השוטרים
כמובן היה קללות וגידופים וגז מדמיע וכו אזזז
אבא שלי אמר לי זה לא יסתיים טוב המריבה רק תזיק לנו......והשאר היסטוריה

IMG-20210430-WA0057.jpg
נכתב ב2018

ניר דבורי:
ראש אגף תחבורה ציבורית במשרד התחבורה: "אנחנו עכשיו מתחילים לפנות את ההמונים שבהר לכיוון רכבת כרמיאל - עומדות שם 10 רכבות שמחכות לנוסעים"

סו''ס תפסתי את גיסי.. חסד ה'.
אחרי כל השעות הללו..
והוא אכן היה שם וחבר בתוך קבוצת אנשים ששכבו חיים זה על זה. ביקש ממנו עזרה וגיסי נורא פחד וברח. שבור לו צלעות. ומלא דם. ( לא נכלל בפצועים.. הוא מחכה שעתיים לתחבורה..)

עכשיו התחילו לצאת אוטובוסים.

סו''ס תפסתי את גיסי.. חסד ה'.
אחרי כל השעות הללו..
והוא אכן היה שם וחבר בתוך קבוצת אנשים ששכבו חיים זה על זה. ביקש ממנו עזרה וגיסי נורא פחד וברח. שבור לו צלעות. ומלא דם. ( לא נכלל בפצועים.. הוא מחכה שעתיים לתחבורה..)
הייתי מציאה לו ללכת להיבדק לראות שהכל בסדר
שנשמע רק בשורות טובות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה