תמר סימן טוב
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
רשימת מוקדי התרמות דם נכון להיום
שימו לב שיש גם בישיבות
בשורות טובות!
שימו לב שיש גם בישיבות
בשורות טובות!
תתקשרו למד"א שכחתי איזה סוג דם הם אמרוא
איך אתם יודעים.
אני O+. יכול לעזור?
+O עוזר לכולם,א
איך אתם יודעים.
אני O+. יכול לעזור?
מי כעמך ישראל, מאמינה שיש הרבה אנשים בצמתים או קרוב למירון תלך באזור יש הרבה בחורי ישיבה /נשים שמחפשים לחזור הביתהיש למישהו מושג אם צריכים רכבים בצפת לעזרה?
אני בצפת עם רכב 7 מקומות.
אשמח לעזור בכל דרך.
hm-news.co.il
מה עם מי שחיפשתם??מי כעמך ישראל, מאמינה שיש הרבה אנשים בצמתים או קרוב למירון תלך באזור יש הרבה בחורי ישיבה /נשים שמחפשים לחזור הביתה
O תמיד עוזר כי כולם יכולים לקבל ממנוא
איך אתם יודעים.
אני O+. יכול לעזור?
לא!! עצוב ממש שנתבשר בשורות טובותמה עם מי שחיפשתם??
מצאו אותו?
בטח!א
איך אתם יודעים.
אני O+. יכול לעזור?
נשים גם יכולות לתרום?בטח!
הודיעו עכשיו ברדיו שמבקשים לבוא לתרום, במיוחד סוג דם o.
מי שיכול מצווה גדולה
לדעתי אין צורך לשאוליש למישהו מושג אם צריכים רכבים בצפת לעזרה?
אני בצפת עם רכב 7 מקומות.
אשמח לעזור בכל דרך.
מעניין אותי גם.נשים גם יכולות לתרום?
מי שבריאה וחזקה,נשים גם יכולות לתרום?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: