מצב
הנושא נעול.
אני בטוחה שכולם עם חור ענק בלב שאי אפשר למלא.
העיניים זולגות דמעות בלי הפסקה
לא מצליחה להרדם מאז יום חמישי.
אבל עדיין כל אחד ואחת מתמודד אחרת עם האסון.
אם יש אנשים שכותבים על עיצובים ותכנונים זה לא שהאסון עבר להם באוזן ויצא -זה כי ככה הם מתמודדים.
ולוואי ויבולע המוות לנצח ויימחה ה' דמעה מעל כל פנים.

זה טעות!!
1619911956815.png

זה לא הוא
הבחור בתמונה חי וקוראים לו קורניק

אני בטוחה שכולם עם חור ענק בלב שאי אפשר למלא.
העיניים זולגות דמעות בלי הפסקה
לא מצליחה להרם מאז יום חמישי.
אבל עדיין כל אחד ואחת מתמודד אחרת עם האסון.
אם יש אנשים שכותבים על עיצובים ותכנונים זה לא שהאסון עבר להם באוזן ויצא -זה כי ככה הם מתמודדים.
ולוואי ויבולע המוות לנצח ויימחה ה' דמעה מעל כל פנים.
ברור,
חלילה לא מדברת על אשכולות מסוימים
תאמיני לי שאני בקושי רואה מה אני קוראת
כשהדלקנו נרות בשקיעה לא האמנתי ששבת מגיעה... לא האמנתי שהשמש תזרח...
נשמע לכם אולי הזוי,
כשאתה בתוך הזוועה
אתה בכלל לא פנוי למספרים של ההרוגים והיתומים, אתה רואה רק מהחור שלך כל כך הרבה צער שאי אפשר להכיל בכלל
אני לא מתכוונת למישהו שכתב משהו, חס וחלילה
ואני בטוחה שגם אנחנו נכתוב ככה עוד כמה זמן
שד' ירחם עלינו שלא נצטרך עוד תזכורות,
שתבוא כבר הגאולה
אם אל בשבילנו- בשביל ההורים הצעירים
בשביל האלמנות
בשביל היתומים
בשביל עם ישראל שלא יכול עוד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה