דרוש מידע האסון בקרלין

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכון ! ההסתכלות הזו כ"כ נכונה
ומאירה באור חדש של אמונה !
במקום להתמקד באסון ובפצועים ( מבלי חלילה לפגוע במשפחות השכולות ! כל אחד הוא עולם מלא ! )
לראות את הניסים והנפלאות ולהודות !
זה נותן כח להמשיך לשאת את ייסורי הגלות האחרונים ...
ולשאוב כוחות איתנים
ולהתפלל לבורא עולם שיושיענו במהרה תשועת עולמים !!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
ובקשר לסרטונים
שלא מוסיפים כלום למי שצופה בהם - ( אולי עוד קצת חרדות ופרנסה למטפלים למינהם ...)
אם אתם רוצים לשמור על בריאותכם הנפשית - פשוט תחסמו אותם !
יש מספיק דרכים להתעדכן - לא חיבים ללכת לגרוע ביותר ...
אצלי מאז האסון במירון כל אתרי החדשות סגורים ! ואני לא מתחרטת על כך לרגע !

• הוסף לסימניות
כשאדם מזדמן למקום ועובר או רואה חוויות קשות ומחרידות כמו אסון מירון וכו' מקבל כוחות משמים לעמוד בזה,
אבל כשאדם מכניס את עצמו ומסתכל בכאלה דברים מחרידים בכח, מי אמר שיש לו את הכוחות לעמוד בזה,

• הוסף לסימניות
ה' ירחם - לגמרי לא פשוט. יאמר ה' די לצרותנו; עוד בטרם עיכלנו את האסון הקודם, הוא מנחית עלינו עוד אחד.

דבר אחד בטוח: זה לטובתנו. גם אם איננו מבינים.
משל לבן ששמע שאביו עשה משהו נגדו, הוא אומר דבר אחד: לא יודע כלום. אם זה היה מישהו אחר הייתי מנקר אותו. אבל זה אבא שלי. אין לי ספק שזה לטובתי.
והוא אוטם אוזניו מכל הפרשנים והפטפטנים והסרטונים והכתבות שמוכיחות לו, מדעית, שאביו שונא אותו.
פשוט עוצם עיניים ואוטם אוזניים. לא רוצה לשמוע. יודע בתוך ליבו שזה פשוט לא נכון.
גם אם הוא לא מבין.

• הוסף לסימניות
מצמרר !!
כבר היה בעבר אסון נוראי של מדרגות שקרסו בחג השבועות וגרמו למוות.

דוד המלך ומלאך המוות

דוד ביקש מהקב"ה שידחה את מותו ליום ראשון, על מנת למנוע ביזיון. שהרי אסור לקבור בשבת וצריך יהיה להשהות את קבורתו עד אחרי שבת. הקב"ה סירב: "ביום ראשון כבר מגיע זמנו של שלמה בנך למלוך תחתיך. ואין מלכות נוגעת בחברתה אפילו כמלא נימה" (שערה). ביקש להקדים את מותו לשישי. גם כאן נענה בסירוב: "טוב לי יום אחד שאתה יושב ועוסק בתורה מאלף קרבנות שעתיד שלמה בנך להקריב לפני…".
הבין דוד שיום מותו נקבע לשבת, בין אם ירצה ובין אם לאו. מכיוון שידע שהתורה מגנה על האדם הלומד אותה, הוא החל לנצל את כל ימי השבתות הבאים ללימוד התורה. בכך קיווה שאולי יינצל מהמוות… ואז הגיעה השבת המיועדת… מלאך המוות בא להרוג את דוד, וראה שהוא לא מפסיק מלימודו אפילו רגע אחד. הוא הבין שכל עוד שדוד עסוק בתורה הוא לא יוכל לנצח אותו.
"אני חייב לחשוב על טריק שיוציא אותו מהלימוד", אמר מלאך המוות לעצמו. מאחורי ביתו של דוד היה פרדס. מלאך המוות הבחין באילנות הפרדס והחל לנענע אותן במטרה להעיר את תשומת ליבו. מיד יצא דוד לחצר ביתו על מנת לחפש אחר מקור הרעש… כאשר ירד במדרגות המובילות אל הפרדס, נשמטה מדרגה אחת מתחתיו… דבר זה הסיח את דעתו מהלימוד ובאותו רגע הוא מת…

• הוסף לסימניות
ה' ירחם - לגמרי לא פשוט. יאמר ה' די לצרותנו; עוד בטרם עיכלנו את האסון הקודם, הוא מנחית עלינו עוד אחד.

דבר אחד בטוח: זה לטובתנו. גם אם איננו מבינים.
משל לבן ששמע שאביו עשה משהו נגדו, הוא אומר דבר אחד: לא יודע כלום. אם זה היה מישהו אחר הייתי מנקר אותו. אבל זה אבא שלי. אין לי ספק שזה לטובתי.
והוא אוטם אוזניו מכל הפרשנים והפטפטנים והסרטונים והכתבות שמוכיחות לו, מדעית, שאביו שונא אותו.
פשוט עוצם עיניים ואוטם אוזניים. לא רוצה לשמוע. יודע בתוך ליבו שזה פשוט לא נכון.
גם אם הוא לא מבין.
נכון !
שמע ישראל אומרים רק כשעוצמים את העיניים ....
ה' מנענע אותנו חזק ואומר לנו תחזיקו חזק בחבל אל תפלו !!!!!!
תאמינו באהבה שלי אליכם גם כשיש הסתר וצרות !
תמשיכו לקיים מצוות בשמחה , תמשיכו לחגוג כן !
גם אנשים אחרי השואה שראו ככ הרבה דברים לא מובנים מול העיניים
והדבר היחיד שנשאר להם להחזיק זה האמונה
כי את האהבה שלנו את אבא - אף אחד לא יוכל לקחת
ומה שאנחנו צריכים לקחת זה אהבתי אתכם אמר ה'
איננו מבינים חשבונות שמים - עלינו לקחת קבלה שמתאימה לנו - וללכת עם זה הלאה
ה' בודאי לא רוצה לראות אותנו עצובים או מיואשים חלילה - כי כשאנחנו מיואשים השטן עושה עם זה " מעדנים "
וזה כניסה לצרות

מה שלקחתי איתי מסר ממירון בעקבות כתבה שקראתי ( ושפו לעיתון הדרך ) היה 'אני אוהב אותך חי '!!

לא צריך למות כדי לשמוע מילה טובה ! לא צריך לשכב כאבן דומם כדי שמישהו יתיחס אלינו .
כולם האומרים - הם היו אנשים צדיקים , קדושים . - זה נכון .
אבל יש פה ביננו גם מתהלכים אנשים צדיקים , קדושים , פרושים - כל אחד ברמה שלו , כאלו שעובדים את ה'
שחיים על קידוש ה' !!!! מותר לנו לראות אותם ולראות אותם זה אומר להעריך ! לכבד ! להרגיש את הזכות ! להודות על הזכות !
ולא חסר אנחנו מוקפים מסביבנו באנשים שצמאים לפעמים ליחס חם , למילה טובה , להסתכלות , לעידוד , לנתינת כתף
בא נצא מהריבוע !!!!! מהריבוע של המחשב , של החדשות . בא נראה את מי שמסביבינו , בבית , בבנין , בעבודה ( לפעמים אפילו גם הבוס ) אין מי שמילה טובה לא עושה לו טוב לא מרוממת אותו , לא מחממת את ליבו לעבודת ה' וזה אפילו לא עולה כסף ממש במאמץ קטן
ובימים קשים אלה הדבר היחיד שיכול להחזיק אותנו הוא : איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק !!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכון !
שמע ישראל אומרים רק כשעוצמים את העיניים ....
ה' מנענע אותנו חזק ואומר לנו תחזיקו חזק בחבל אל תפלו !!!!!!
תאמינו באהבה שלי אליכם גם כשיש הסתר וצרות !
תמשיכו לקיים מצוות בשמחה , תמשיכו לחגוג כן !
גם אנשים אחרי השואה שראו ככ הרבה דברים לא מובנים מול העיניים
והדבר היחיד שנשאר להם להחזיק זה האמונה
כי את האהבה שלנו את אבא - אף אחד לא יוכל לקחת
ומה שאנחנו צריכים לקחת זה אהבתי אתכם אמר ה'
איננו מבינים חשבונות שמים - עלינו לקחת קבלה שמתאימה לנו - וללכת עם זה הלאה
ה' בודאי לא רוצה לראות אותנו עצובים או מיואשים חלילה - כי כשאנחנו מיואשים השטן עושה עם זה " מעדנים "
וזה כניסה לצרות

מה שלקחתי איתי מסר ממירון בעקבות כתבה שקראתי ( ושפו לעיתון הדרך ) היה 'אני אוהב אותך חי '!!

לא צריך למות כדי לשמוע מילה טובה ! לא צריך לשכב כאבן דומם כדי שמישהו יתיחס אלינו .
כולם האומרים - הם היו אנשים צדיקים , קדושים . - זה נכון .
אבל יש פה ביננו גם מתהלכים אנשים צדיקים , קדושים , פרושים - כל אחד ברמה שלו , כאלו שעובדים את ה'
שחיים על קידוש ה' !!!! מותר לנו לראות אותם ולראות אותם זה אומר להעריך ! לכבד ! להרגיש את הזכות ! להודות על הזכות !
ולא חסר אנחנו מוקפים מסביבנו באנשים שצמאים לפעמים ליחס חם , למילה טובה , להסתכלות , לעידוד , לנתינת כתף
בא נצא מהריבוע !!!!! מהריבוע של המחשב , של החדשות . בא נראה את מי שמסביבינו , בבית , בבנין , בעבודה ( לפעמים אפילו גם הבוס ) אין מי שמילה טובה לא עושה לו טוב לא מרוממת אותו , לא מחממת את ליבו לעבודת ה' וזה אפילו לא עולה כסף ממש במאמץ קטן
ובימים קשים אלה הדבר היחיד שיכול להחזיק אותנו הוא : איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק !!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה על החיזוק אנו משפחת קרלין שבורים ורצוצים עד עמקי נשמתינו ואמונתנו!

• הוסף לסימניות
בַּעַל הֶחָפֵץ חַיִּים זצ"ל הָיָה אוֹמֵר, שֶׁהִנֵּה כַּיָּדוּעַ בְּטֶבַע הַבְּרִיאָה אֵצֶל אִשָּׁה הָעוֹמֶדֶת לָלֶדֶת, צִירֵי לֵדָה לְעוֹלָם אֵינָם בָּאִים בְּבַת אַחַת וּבְיַחַד, אֶלָּא בְּהַפְסָקוֹת בֵּין צִיר לְצִיר, אוּלָם כְּכָל שֶׁעוֹבֵר הַזְּמַן חֶבְלֵי הַלֵּדָה מִתְחַזְּקִים וּמִתְקַצֵּר הַזְּמַן שֶׁבֵּין צִיר לְצִיר, וּכְכָל שֶׁהַצִּירִים מִתְגַּבְּרִים בְּצַעֲרָם כָּךְ מִתְמַעֵט מֶשֶׁךְ הַהַפְסָקוֹת שֶׁבֵּינֵיהֶם, עַד שֶׁבְּעֵת כָּרְעָהּ לָלֶדֶת כְּבָר אֵין שׁוּם מִרְוַח-זְמַן בֵּין צִיר לְצִיר, וְהֵם בָּאִים בְּלִי הֶפְסֵק וְהַצַּעַר נוֹרָא בְּיוֹתֵר.
כֵּן הָעִנְיָן מַמָּשׁ בְּצִירֵי לֵדַת הַמָּשִׁיחַ, אָמַר הֶחָפֵץ חַיִּים, כִּי בַּתְּקוּפָה הֲכִי אַחֲרוֹנָה הַסְּמוּכָה מַמָּשׁ לְבִיאָתוֹ, כִּמְעַט שֶׁאֵין שׁוּם הֶפְסֵק בֵּין גְּזֵרָה לִגְזֵרָה וּמִתְגַּבְּרוֹת הַצָּרוֹת תָּמִיד, וּמַמָּשׁ דּוֹמֶה הַדָּבָר לְלֵדָה בְּכָל פְּרָטֶיהָ.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
השבר שלכם - הוא גם השבר של כלל עמ"י - כולנו מאוחדים
וה' הטוב ינחם וירפא שברכם ואמונתינו בתוך שאר כל שברי ישראל אמן

• הוסף לסימניות
הלב (והגוף) אמנם שבורים.
הנפש צורחת.
אבל האמונה איתנה כתמיד.
ומה נעים שאנו סטולינער....

• הוסף לסימניות
ובקשר לסרטונים
שלא מוסיפים כלום למי שצופה בהם - ( אולי עוד קצת חרדות ופרנסה למטפלים למינהם ...)
אם אתם רוצים לשמור על בריאותכם הנפשית - פשוט תחסמו אותם !
יש מספיק דרכים להתעדכן - לא חיבים ללכת לגרוע ביותר ...
אצלי מאז האסון במירון כל אתרי החדשות סגורים ! ואני לא מתחרטת על כך לרגע !
הייתי רוצה גם, איך חוסמים? (אני בנטפרי יודעת שאני יכולה לחסום לעצמי, אבל גם לפתוח באותה מידה)
שאלה נוספת, איך מתעדכנים? בפרט במצב המתוח עכשיו.

• הוסף לסימניות
בנטפרי זה פשוט מאד את נכנסת להגדרות אישיות ובוחרת את הקהילה שתפקח על החשבון - בוחרים נטפרי אישי
ואז שולחים בקשה לפניה בה מפרטים את מה רוצים לסגור אפשר בכלליות אתרי חדשות כגון המחדש , כל רגע , הבימה קול חי וכולי'
הם מטפלים בפניה בזריזות תוך כמה דקות ונותנים מענה מיוחד לזמנים אלה .
איך מתעדכנים ?
אפשר להתעדכן דרך אתר חבד אינפו , הידברות , דרשו שהם יחסית אתרים מסוננים ואם יש חסימה של נטפרי אז יש
גם חסימה של וידיאו ואולי זה הזמן לבקש מנטפרי שיחסמו את זה בכלל כיאה לחסימה של דורשי ה' וד"ל ( כמו שהם חוסמים לבקשת הרבנים את כל האתרים של טלי אברהמי וכולי' - הגיע הזמן להרים את הכפפה ולבקש מהם שיחסמו את האתרים הנ"ל שהם הרבה יותר מסוכנים מזה ...
ואפשר גם להתעדכן פה בפרוג :)

• הוסף לסימניות
לעולם לא אבין למי יש אומץ ובעקר לב לעמוד מול ארוע שכזה ודומיו ולצלם ...כדי להכניס לעוד אנשים את הזוועה הזו - אל תוך הבית ......
איזה דור אנחנו חייים ??????? על זה לבד צריך לעשות חשבון נפש ......
אם את מדברת על הסרטונים מקרלין - זה היה ממצלמות הבטחה.
אל תקטרגי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.