האקורדים בפתיח של 'נפשי'

• פותח הנושא 600
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע מה הם? אני מדבר על האקורדים המדוייקים והמורכבים (קצת)
בגדול יש שם אקורד אחד מאוד מיוחד שאני רוצה לדעת מהו, אם מישהו יודע ויכול לכתוב, ממש יעזור לי. אני מדבר על C כזה מיוחד בקטע של 'מי דו סי דו לה לה, מי דו סי לה לה סי לה סול, לה' סליחה על חוסר המקצועיות
אני מעלה הקלטה..
בכל אופן אם מישהו יודע לכתוב את כל האקורדים של הפתיח, המדוייקים - אשמח מאוד!

• הוסף לסימניות
1666679244569.png

F מזור 7 - זה ככה: פה לה דו מי
C מזור 7 זה ככה: דו מי סול סי
בי 7 זה ככה : בי מי במול פה דיאז לה
AM/C - זה לה דו מי, עם בס בתו דו
E סאס 4 זה ככה : מי לה סי

• תודה
Reactions: 600
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה הופך את כל השיטה שאומרת שחובה ללמוד אצל מורה...
תראה, אני סה"כ מורה ואורגניסט חסידי, שמנגן בחתונות חסידיות את הניגונים החסידיים.
אני די שולט בעוד סולמות, ומנגן פסנתר בחובבניות.
אבל אין מה להשוות בכלל למישהו שמנגן קלאסיקות בעצימת עיניים כמו אותם אנשים שלמדו מגיל ארבע אצל מורה רוסי וקשוח, זה רמה אחרת, והלוואי ואדע לנגן כמותם!!

• הוסף לסימניות
תראה, אני סה"כ מורה ואורגניסט חסידי, שמנגן בחתונות חסידיות את הניגונים החסידיים.
אני די שולט בעוד סולמות, ומנגן פסנתר בחובבניות.
אבל אין מה להשוות בכלל למישהו שמנגן קלאסיקות בעצימת עיניים כמו אותם אנשים שלמדו מגיל ארבע אצל מורה רוסי וקשוח, זה רמה אחרת, והלוואי ואדע לנגן כמותם!!
מעניין..
אם יש לך חתונות שלך לשלוח לי.. אשמח מאוד
מייל : sha3261096

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה