- הוסף לסימניות
נכתב ע"י s_h;1384247:שימו לב שמי שמשנה את התאריך צריך להגדיר למחשב לא לעדכן את השעון מהאינטרנט אוטומטית אחרת התאריך יחזור לעצמו לאחר זמן מה.
מה זה זמן מה?
עד מתי צופים לסדר את התקלה?
נכתב ע"י s_h;1384247:שימו לב שמי שמשנה את התאריך צריך להגדיר למחשב לא לעדכן את השעון מהאינטרנט אוטומטית אחרת התאריך יחזור לעצמו לאחר זמן מה.
נכתב ע"י אסתיג;1384168:גם אם מדובר רק בחסומים ואולי במיוחד בנתיב, עדיין חבל להתחרט. על דברים טובים לא מתחרטים!
לכל הידור יש מחיר. גם הכשרים מהודרים יותר יקרים מהשאר. גם ביגוד צנוע עולה יותר, או ביגוד חסידי לגברים יקר יותר. על אתרוג מהודר משלמים יותר. על מצות בהקפדות והידורים מיוחדים משלמים יותר. וכו' וכו'.
היהדות שווה הרבה יותר!!!
אשרנו מה טוב חלקנו!
נכתב ע"י חסידישער;1384324:אין לי בעיה עם המחיר. יש לי בעיה עם הקריסות. אני מוכן לשלם על אתרוג ועל ביגוד, על הכשר ועל הקפדות, אבל אני לא מוכן לסבול מבעיות.
נכתב ע"י נוי;1384263:עשיתי בדיוק לפי הדרכת שושיה. העברתי ל-25, אישרתי ועדיין שגיאת פרטיות.
אין לי מייל מהבוקר וזו תקיעה תקיעתית ביותר
נכנסתי דרך כרום. באקספלורר שכחתי את הסיסמה וזה בלגן שלם לנסות להיכנס.
נכתב ע"י yudb;1384403:עובד.
אבל -
הצ'אט בכרום לא עובד.
נכתב ע"י yudb;1384403:עובד.
אבל -
הצ'אט בכרום לא עובד.
נכתב ע"י ינאי;1384453:לי זה לא עוזר
כל הזמן מופיעה השגיאה
נכתב ע"י למען דעת;1384459:צריך לנסות תאריך מוקדם יותר. לי עובד בא' באלול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים