הארד דיסק לא נפתח.

• פותח הנושא WEN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה ההודעה שהוא רושם מה הוא רוצה.
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 63.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
זה דיסק קשיח קבוע במחשב או דיסק USB? אם זה USB נסו לחבר לשקע USB אחר במחשב.

• הוסף לסימניות
ניסיתי כבר בכל החורים.
מה זה התקן קלט/פלט מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;1074434:
ניסיתי כבר בכל החורים.
מה זה התקן קלט/פלט מישהו יודע?

דיסק און קי זה סוג של התקן קלט פלט.

אם יש לך 2 כניסות USB על הכבל נסי לחבר את שתיהן ביחד.

• הוסף לסימניות
זה הארד דיסק של 1TB הוא עובד עם חשמל ויש לו כניסה אחת של USB והוא דולק ואני גם רואה אותו על המחשב רק שאני מנסה לפתוח אותו אז אחרי כמה שניות שהוא מנסה לפתוח אז פתאום מופיע ההודעה.
תודה

• הוסף לסימניות
2 אפשרויות, או שהספק חלש מדי ומאבד מתח לאחר תחילת העבודה, או שהדיסק עומד לסיים את תפקידו בעולם הזה ולעבור לעולם שכולו מחשבים.

האם הדיסק מתקתק כשאת מנסה לגשת אליו? משמיע רעשים שלא היו קודם?

• הוסף לסימניות
חיברתי אותו גם פנימי ומופיעה אותו שגיאה.
וכשאני מחבר אותו ומפעיל אותו הוא לא משמיע שום רעש אותו דבר כמו שהוא היה בהתחלה.

• הוסף לסימניות
גם פנימי? באיזה ממשק הדיסק?

יש חומר חשוב? אם לא, נסה לפרמט.

• הוסף לסימניות
אז ככה,
אני לא רוצה לייאש אתכם אבל גם לי היה דיסק אונקי של 1TB והוא לפתע לא עלה לי במחשב.
חשוב לציין כי בדיסק היה גיבוי של חומר חשוב ועתיק והוא הכיל 900 ג'יגה מלאים.
חזרתי לטכנאי בחנות שממנה קניתי ולתופעה לא נמצא פתרון. החומר הלך לאיבוד וירד לטמיון.
אין לי שוב זכר לכל החומר שנאסף במשך שנים רבות. אכזבתי היתה נוראה אך לא היה כלל מה לעשות. אני מדברת על מקרה שקרה בחצי שנה האחרונה!
אף אחד לא יודע להגיד לי מה ארע. אמנם קבלתי דיסק חדש מהחנות אך זה לא שימש לי כלל כפיצוי על העוגמת נפש.
אבל איך אומרים? שיהיה כפרת עוונות. וטוב שזה מגיע בדברים הללו ולא בבריאות שלנו.

בכל אופן - מקווה שכן תצליחי לחלץ את החומר!

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;1075165:
גם פנימי? באיזה ממשק הדיסק?

יש חומר חשוב? אם לא, נסה לפרמט.

הבעיה שהוא גם לא נותן לפרמט.
יש חומר חשוב.

• הוסף לסימניות
זכרונו לברכה:)

קרה לי לפני כמה חודשים ושיחזרתי רק תיקיה אחת שלא הייתה במחשב,עלה 160 שח
אם הייתי משחזרת את כל החומר היה עולה כמה אלפים.
זה שכר לימוד יקר כדי לעשות גיבוי לגיבוי של הגיבוי.
ושלא תדעו עוד צער!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה