כללי הארכה ידנית של אותיות נאסק

• הוסף לסימניות
איך אני מאריכה אות מסוימת לפי רצוני? (כמובן בפונט תומך שמוגדר על נאסק)
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?

• הוסף לסימניות
למה את קוראת נאסק?

• הוסף לסימניות
אותיות מורחבות, למשל ה' רחבה מתוחה לרוחב (בשימוש בישור בלוק)

• הוסף לסימניות
אותיות מתרחבות
להפעלת התכונה יש להשתמש בפקודה: Justification Alternate
או לחילופין ניתן להרחיב אותיות ידנית בעזרת המקשים Shift ו >,
לחיצה אחת מרחיבה את האותיות ברמה אחת, שתי לחיצות מרחיבות את האות בשתי רמות.
האותיות המתרחבות הן: ב,ד,ה,כ,ל,ם,ר,ת,
האותיות המתרחבות מאוד הן: ב,ח,ס,פ,ק,ד,ה,כ,ל,ם,ר,ת,

מפונטייפ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1557104:
או לחילופין ניתן להרחיב אותיות ידנית בעזרת המקשים Shift ו >,

מפונטייפ

תודה רבה!
זהו, שאני לא מצליחה להרחיב ידנית. הוא פשוט כותב לי ת'
ועם שיפט, אני מקבלת >

• הוסף לסימניות
תפתחי את חלונית הגליפים, ושם מציג לך לבחירה מה שזמין בהתאם לפונט, למשל לאות ל' ל' רחבה יותר, או עם ראש מכופף.

קבצים מצורפים

• 0123.png
    KB 611.8 · צפיות: 30

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה