דרוש מידע הארכת חופשת לידה - ליולדת שהיתה מאושפזת במהלך חופשת הלידה

• הוסף לסימניות
ניסיתי המון לחפש את החוק הברור ולא מצאתי

אני זוכרת שיש טבלה לפי מס' שבועות של היולדת/התינוק שהיו מאושפזים במהלך חופשת הלידה

יולדת שהיתה מאושפזת החל מהלידה לתקופה של כחודשיים (ועדיין מאושפזת).

כמה שבועות היא זכאית להאריך את חופשת הלידה?

• הוסף לסימניות
תודה, אבל בדקתי שם היטב לפני שפתחתי את השאלה

אני זוכרת שיש טבלה מסודרת של מס' שבועות אשפוז ומס' שבועות שמאריכים את חופשת הלידה

הכי חשוב לי לדעת מה המקסימום, בגלל שהיולדת עדיין מאושפזת (חודשיים אחרי הלידה).

• הוסף לסימניות
בגדול אם היתה מאושפזת למעלה משבועיים זכאית להארכה כימי האישפוז לא יותר מכמות מסוימת-איני יודעת כמה

• הוסף לסימניות
נדמה לי שעד ארבעה שבועות לאשפוז היולדת,
ועד 20 שבועות לאשפוז הילד
אבל אל תסמכי עלי...

• הוסף לסימניות
הכל כתוב שם, וחבל לשאול פה
אשפוז של היולדת
  • יולדת שצריכה להישאר בבית החולים או לחזור לאשפוז בתוך חופשת הלידה הרגילה ל-15 ימים לכל הפחות, זכאית להאריך את חופשת הלידה לתקופה שלא תעלה על תקופת האשפוז, ועד לתקופה של 4 שבועות.
  • היולדת זכאית לקבל דמי לידה נוספים עבור תקופת ההארכה, ולכל היותר למשך:
    • 4 שבועות נוספים, אם היולדת זכאית לדמי לידה עבור 15 שבועות.
    • שבועיים נוספים, אם היולדת זכאית לדמי לידה חלקיים (עבור 8 שבועות).

• הוסף לסימניות
יולדת שצריכה להישאר בבית החולים או לחזור לאשפוז בתוך חופשת הלידה הרגילה ל-15 ימים לכל הפחות, זכאית להאריך את חופשת הלידה לתקופה שלא תעלה על תקופת האשפוז, ועד לתקופה של 4 שבועות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה