הארמון (2)

• הוסף לסימניות
משגע!
השתקפות מהממת! הצבעים, החדות, אין מה להגיד..
לעניות דעתי-חבל שזה לא המבנה היחיד בתמונה.
אהבתי את העננים! הם נותנים גוון חלומי

• הוסף לסימניות
HDR מעניין, אולי מעט יותר עדין היה מועיל.
בכל מקרה יפה מאוד. (תמסור לאדריכל :))

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה.
הייתי שם.

• הוסף לסימניות
מדהים!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
קצת יותר קרוב או טיפה יותר זום היה מוצלח יותר. לא ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;458033:
הפעם HDR מצידו השני של הארמון

יפה!

לא יודע אם יכולת , אבל התקרבות לגדה הייתה נותנת לך השתקפות גדולה יותר
ומשדרגת לך את התמונה
מוטי :)

• הוסף לסימניות
שמתי כרקע למסך
אפשר?;)

• הוסף לסימניות
עשוי טוב קומפוזיציה מעניינת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;458496:
מבחינתי אפשר כל עוד שזה לא לשימוש מסחרי.:)

החבר'ה כאן יאכלו אותך...

על מה ולמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;458904:
על מה ולמה?

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=46138

מבחינתי כל עוד זה קובץ ברזולוציה נמוכה, אין לי כל בעיה שמישהו ישים תמונה מפוקסלת כשומר מסך. אך ברגע שאני יכול להרוויח על זה כסף ומישהו משתמש בתמונה שצילמתי ללא תשלום אני לא מסכים.

לכן כל עוד לא מעבירים את התמונות הלאה ולא עושים בהן שימוש מסחרי אין לי בעיה שיהנו מהן, אם זה משהו מעבר לכך נא להקפיד על זכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
מסכים לכך שהיה כדאי להתקרב עוד קצת ולקבל השתקפות גדולה יותר.

מעבר לזה - אתה לוקח בחשבון שאתה מעודד הגירה מהארץ?

• הוסף לסימניות
מדהים.....בעיני משום מה העננים מוסיפים קדרות (אבל זה מה יש)......מ-י-ו-ח-ד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה