כדאי שתכתוב איזה רכב ואיזה שנה שמי שיש לו קישור יבין למה אתה מתכווןאני צריך דחוף לוח מכוונים האמצעי של המזגן כמו בתמונה בדיוק.
אשמח לעזרה.
תודה רבה.
מדובר בטיוטה קורולה 2006.אני צריך דחוף לוח מכוונים האמצעי של המזגן כמו בתמונה בדיוק.
אשמח לעזרה.
תודה רבה.
מי יכול לעזור לי למצוא באלי אקספרס/טמיו אנטנה לטיוטה קורולה 2006 ?
תודה!!
[היה לי משהו ומשהו תלש אותו]
יש פה שפע של אופציות + משלוח חינם לפי הענייןאני מחפשת קישור למקרר קטן לרכב
תודה רבה
בגדול האשכול נועד למוצרים מנסיון אין טעם להעלות דברים סתם את זה כל אחד יכול למצוא לבד
הכי מומחה בזה זה @שלמה ברנד באשכול הזהאשמח לקישור למערכת לוייז 7 אינץ או 9 אינץ למיציבושי גרנדיס 2010
תודה רבה
www.prog.co.il
מקפיץאני צריך דחוף לוח מכוונים האמצעי של המזגן כמו בתמונה בדיוק.
אשמח לעזרה.
תודה רבה.
יש את זה במבצע עכשיו 3.6 ש"ח לא מנסיוןמחפשת ספריי צבע לרכב כסוף, יש לי קילוף קטנטן, וכן אשמח לשמוע מנסיון איפה אפשר לרכוש במחיר הגון כיסוי למושב
מה יש לך היום?אשמח לקישור למערכת לוייז 7 אינץ או 9 אינץ למיציבושי גרנדיס 2010
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //