1. עדיף לשאול את שירות הלקוחות בכדי שלא יהיו הפתעות.שלום ותודה לכל הנותנים מזמנם ומרצם למען הציבור
אשמח אם מישהו ידע להשיב לשאלותי
1. ב-IB כל פעם שאני שולח פקודת לימיט המערכת מזהירה אותי כאילו אני שולח פקודת מרקט
2. האם אסטרטגיית מרווח זה נקרא אופציה מכוסה? שכן המערכת כותבת לי שלמכור אופציה לא מכוסה צריך 2000 דולר מה שכרגע עדיין אין לי
דרך מערכת Trader Workstation מאפשרים.אני מאמין שגם IB מאפשרים זאת
אני משתמש במנוי בתשלום של Bar Chart.האם מישהו יכול להביא קישור
למסנן מניות לפי תנודתיות
תודה רבה
מצאתי לך כאן מאמר שמסביר לעומק עליהם ועל ההבדלים ביניהם, מקווה שיענה לך:
tradethatswing.com
זה מסמל את התנודתיות הגלומה (Implied Volatility) הצפויה במניה שמשפיעה על מחיר הפרמיה.@דניאל נבון
התחלתי לאחרונה להתעניין באופציות, וכרגע מתרגל בחשבון דמו בIB.
המאמר שלך בנושא האותיות היווניות עשו לי הרבה סדר חן חן!
אם ניתן להסביר מה פשר הדבר הבא:צפה בקובץ המצורף 1827744
זה הולך ומשתנה ככל שאני בוחר תאריך פקיעה שונה.
שלום וצהריים טובים
בתקופה האחרונה IB לא מאפשרים להכנס לחשבון בלי לסרוק ברקוד מרובע (המכונה QR בלע"ז) וכן להוריד את אפליקציית IB מובייל, הנתמכת ע"י אנדרואיד או מכשירי אפל
אשמח לדעת על פתרון למשתמשי נטפרי
www.prog.co.il
שלום וצהריים טובים
בתקופה האחרונה IB לא מאפשרים להכנס לחשבון בלי לסרוק ברקוד מרובע (המכונה QR בלע"ז) וכן להוריד את אפליקציית IB מובייל, הנתמכת ע"י אנדרואיד או מכשירי אפל
אשמח לדעת על פתרון למשתמשי נטפרי
www.prog.co.il
גם אצלי זה ככה .1. ב-IB כל פעם שאני שולח פקודת לימיט המערכת מזהירה אותי כאילו אני שולח פקודת מרקט
תעלה פה צילום מסך, מה בדיוק כתובגם אצלי זה ככה .
האם זה הסתדר אצלך?
שלום דניאל תודה על על כל ההשקעה במידע שאתה כותב יש לי סכום כסף גדול שאמור להיכנס לי בעוד כחודשיים שלושה אממה שאני מבחינתי רוצה עכשיו לקנות את הדיפ ורק אין לי את הכסף במיידי האם שווה לי לקנות אופציות קול במחיר הנוכחי לעוד חודשיים ולשמר את המחיר האם התשובה על זה לך לשוק הפישפשים ותקנה כדור בדולח או שיש פה באמת שאלה ששוה לי לשלם פרמיה בשביל הסיכוי /סיכון תודה רבה1. עדיף לשאול את שירות הלקוחות בכדי שלא יהיו הפתעות.
ודאי שעדיף לשלוח פקודת LMT באופציות כפי שניסית לעשות ולא MKT.
2. כן זאת אסטרטגיה מכוסה (בהנחה שאתה מדבר על "קניית מרווח עולה" או "קניית מרווח יורד"),
אם אין לך הרשאות מתקדמות אז קודם כל אתה צריך לבצע קניה של האופציה הראשונה במרווח ולאחר מכן את כתיבת האופציה השניה,
בדרך זו המערכת מזהה שאתה כבר מחזיק אופציה והכתיבה מכוסה.
קיימות מערכות שבהן ניתן לבצע את האסטרטגיה בתור "חבילה אחת" וגם זה פיתרון לנושא, אני מאמין שגם IB מאפשרים זאת.
המשמעות של המהלך שציינת, הוא שתפסיד בוודאות את הפרמיה ששילמת, ויכול להיות שבסוף תכנס לשוק במחיר העכשווי, ויכול להיות שיהיה לך יותר זול.שלום דניאל תודה על על כל ההשקעה במידע שאתה כותב יש לי סכום כסף גדול שאמור להיכנס לי בעוד כחודשיים שלושה אממה שאני מבחינתי רוצה עכשיו לקנות את הדיפ ורק אין לי את הכסף במיידי האם שווה לי לקנות אופציות קול במחיר הנוכחי לעוד חודשיים ולשמר את המחיר האם התשובה על זה לך לשוק הפישפשים ותקנה כדור בדולח או שיש פה באמת שאלה ששוה לי לשלם פרמיה בשביל הסיכוי /סיכון תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים