האשכול הגדול להמרת מט"ח - ללא עמלה

כולם פה על מזומן, אם יש לך חשבון מט"ח כנראה שהכי כדאי לבקש מהבנק הטבת המרה,
או ליצור קשר עם קלירשיפט ותעביר אליהם ויעלה לך יותר זול

כולם פה על מזומן, אם יש לך חשבון מט"ח כנראה שהכי כדאי לבקש מהבנק הטבת המרה,
או ליצור קשר עם קלירשיפט ותעביר אליהם ויעלה לך יותר זול
סתם משתף לתועלת הציבור
הציעו לי במיטב טרייד החל מ50,000$ ללא שום עמלה ובשער רציף,
תמורת תשלום עבור כל 10,000$ - 100₪.
סה"כ 500₪ (זה לא ממש זול בהתחשב גם בעמלה של העברה מהבנק, ולבנק חזרה בשקלים... אולי אם יש פטור על עמלות אז לא יהיה עמלה על החזרה בשקלים)

מעניין מה יש לבנק להציע כנגד.

אז אם זה האשכול הגדול של המרות מט"ח,
אם יש לי בבנק 20,000$ דולר,
איך אני הופך אותו לשקלים הכי זול?
שאלה הפוכה, יש לי בבנק שקלים (סכום גדול), איך אני הופך אותם לליש"ט הכי בזול?
אני צריך להעביר את זה לחשבון בחו"ל, כך שמזומן לא עוזר.

שאלה הפוכה, יש לי בבנק שקלים (סכום גדול), איך אני הופך אותם לליש"ט הכי בזול?
אני צריך להעביר את זה לחשבון בחו"ל, כך שמזומן לא עוזר.
תצא למכרז.
כלומר תתקשר לבנק ותשאל אותם וכמובן תתמקח איתם.
ואז תתקשר למיטב, הם גם נותנים עמלות מצויינות, רק בחשבון את העמלה של ההעברה.
ותפנה לעוד בתי השקעות.

מחפשת לקנות 2000 דולר בירושלים או מודיעין עילית, לפי שער יציג

יש מישהו בלונדון שמעוניין בשקלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה