צימר האשכול הגדול לחיפוש צימרים, דירות ומתחמי נופש

מחפשים דירה גדולה ל4 זוגות וילדים קטנים לסוכות לכל מי שיש מידע או יכול להגיד לנו איפה מומלץ לחפש
מאוד גמישים במיקום ....
תודה

עקב שמחה דרושה יחידה לשבת הזו הקרובה בבני ברק באזור חזוא עזרא ונדבורנה בכל האזור הזה הרב לנדא עד רבי עקיבא ל2 אנשים במחיר סביר ולא יקר מידי 0533134979

למשפחה זוג + 6 ילדים
עדיפות עם מרפסת/גג. דירה מרווחת ונוחה
קרובה לכותל
@דג הכסף , במידה ויש לך, אשמח ליצירת קשר

חברה שלי מחפש דירה קטנה בגאולה להשכרה בסוף השבוע הקרוב? (לזוג+ילד)
למישהו יש הצעה או מכיר?
חסד גדול

נערך לאחרונה ב:
מחפשת בדחיפות דירה לר״ה ושמחת תורה בבני ברק באיזור האודיטוריום העירוני ברחוב ירושלים/ מימון
דירה של 3/4 חדרים ושתהיה נקייה מאוד מאוד!!
אם למשהו יש מידע/ אתם משכירים
אשמח שתשלחו מייל לכתובת dudi05276 בשטורודל גימייל
או במספר 0548442100
תודה רבה מראש

נערך לאחרונה ב:
היי
אני מחפשת להחליף דירה בבני ברק לראש השנה
אזור סוקולוב- מרחק 10 דק מטשארנוביל, אלכסנדר
עם דירה במרחק הליכה סביר מבית כנסת ויזניץ

אני משכירה בבני ברק קרוב לויזניץ (4 מיטות)
יכולה למצוא מישהי לדירה שלך ולשכור ממני

מחפשת המלצה על צימר מפנק באזור ירושלים, כולל בריכה, ז'קוזי

בנסיבות מצערות..
אנחנו מחפשים דירה לשבת הקרובה פרשת כי תצא באזור רחוב השומר בבני ברק,/ז'בוטינסקי וכ'
בגדול ללילה בעיקר..
בהתחייבות להחזיר דירה מבריקה בעז''ה!

אשמח לכל מידע, כיוון או רעיון.
בשורות טובות לכל עם ישראל.

כמה איש?
אולי אני מכירה אבל זה קצת יותר רחוק..
זה יכול להיות רלוונטי?
בשורות טובות.

מחפשים דירה גדולה ל4 זוגות וילדים קטנים לסוכות לכל מי שיש מידע או יכול להגיד לנו איפה מומלץ לחפש
מאוד גמישים במיקום ....
תודה
ניתן לפנות אליי למייל שבחתימה.
יש לי כמה הצעות שיכולות לעניין

מחפשת צימר בצפת לזוג לשבת הקרובה. ייתכן מחמישי.
משהו יפה ומפנק. אבל לא יקר...

בבני ברק באזור נחמיה חזו"א - בקרבת סמינר גור .אפשרות בתשלום
נא לפנות באישי
תודה

צריך דירה עם 4 מיטות באיזור רוממה לראש השנה במחיר סביר
לא צריך כלום חוץ מארבע מיטות
לא סלון ולא מטבח
רק שיהיה אוויר בחדר

מחפש צימר לזוג עם תינוק באזור אשדוד בישובים החרדים
בשבת הקרובה תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה