- הוסף לסימניות
- #1,361
היכן הדירה?050-411-4846
היכן הדירה?050-411-4846
שלום וברכה.
אשמח לקבל מספרי טלפון \המלצות לדירות נופש גדולות
במחיר של עד 4,000 שקלים לסופ"ש
דירה של בערך 14 מיטות
לא כ"כ משנה אזור בארץ.
תודהההוואו וואו!!!!
ישיבת שערי דעה בברכפלד, מקום מושלם בטירוףףףף
חדרים מפנקים יש שם הכל, האולם גדול, משופץ, ויפה.
המקום נקי בצורה לא נורמאלית!!!!!
אתם יכולים להפתיע אותם (מה שאנחנו עשינו- אחרי שהתעניינו ורמזנו על כך ) ולראות את הברק!!! (חדרי שירותים נוצצים ומשופצים)
היתה שבת מושלמת!!!!!
זה לא בניין אלא חדרים על הקרקע, יש חצר ענקית מאוד לילדים, בית מדרש ענק ומפואר, עזרת נשים נהדרת מלמעלה
מקום הכי אידיאלי לאירוע כזה
מושלם!
והמחיר (לפי מה שזכור לי) הוא לא יותר מ-10000
שיהיה הרבה מז"ט
לא מוצאת את המספר של האחראי יש לי מספר של רב בישיבה: 0527654578
אם אתם תלכו על זה- זו תיהיה ההכרת הטוב שלנו אליהם... אין, באמת מקום מושלם!
(שלא תבינו לא נכון, אני לא בניגוד עניינים..)
תגידי לי שסגרת איתם...תודההה
יש לך פרטים?ישיבת דרך אמונה בלוד
תודה יש לך יותר פרטים?יש בביתר מתחם לשבתות כאלה
ממול רמי לוי אבל אין לי מושג פרטים
אגב איך שבת חתן בא באייר?
ספירת העומר ????
0509134550יש לך פרטים?
עדיין מחפשים לשבת הקרובה!מחפשים לשבת ויצא ט כסליו
18 מיטות
לפחות 5 חדרי שינה ומקום גדול לאכול.
מקום נקי, עם איזור ישיבה, חצר/ מרפסת גדולה.
מחיר טוב.
200830r בגימייל
היי, גם אנחנו היינו שםמקום מהמם במודיעין עילית
קמפוס "אחוזת יוסף"
היינו שם ואני לא גומרת להציע ולהמליץ לאנשים על המקום
נהננו שם מאד
כתובת המייל שלהם: 7693856gmail.com
{אני מקווה שיהיה להם פנוי, כי אני יודעת שנתפסים שם שבתות מהר}
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים