צימר האשכול הגדול לחיפוש צימרים, דירות ומתחמי נופש

• הוסף לסימניות
יש קמפוס של ישיבה בבית שמש
60 מיטות
משכירים רק לישיבות או קעמפים של בחורים
050-4128226

• הוסף לסימניות
אני מכירה מקום שהיינו בו שנה שעברה בישוב דרוזי לא הייתי שם שבת אבל זה מקום מהמם בלי קשר אני בררתי גם השנה על המקום וראיתי שאין שם שום אזעקות גם לא היה מתחילת המלחמה תבדקו איתו

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו לא מזמן בבית רבקה בכפר חב"ד ב'
מקום מהמם!
אין לי פרטי התקשרות לצערי...

• הוסף לסימניות
יש את וילג’ קומפלקס בניר בנים ליד אשקלון, מתחם גדול עם הרבה שטח, בריכה, סאונה יבשה ורטובה, בריכת דגים לרגליים ושולחנות משחק. אפשר לגגל עליהם ולראות תמונות ופרטים.

• הוסף לסימניות
היי, אני צריכה דירה/ צימר לשבת הקרובה למשפחה של זוג עם 8 ילדים. עם ברכה במושב/ כל מקום אחר בארץ רק לא בצפון או בגוש
בסביבות ה1000 ש"ח תודה!!!!!!!

• הוסף לסימניות
שלום! אני צריכה דירה לשבת הקרובה מטות מסעי בבני ברק 8 מיטות. 0534121304

• הוסף לסימניות
היי, אני צריכה דירה/ צימר לשבת הקרובה למשפחה של זוג עם 8 ילדים. עם ברכה במושב/ כל מקום אחר בארץ רק לא בצפון או בגוש
בסביבות ה1000 ש"ח תודה!!!!!!!
דירת גן גדולה, מטופחת ונקיה באזור פסטורלי בירושלים עם חצר ענקית, בריכה, ערסלים, נדנדות, טרמפולינה, המון משחקים לילדים 696175 gmail.com

• הוסף לסימניות
דירת גן גדולה, מטופחת ונקיה באזור פסטורלי בירושלים עם חצר ענקית, בריכה, ערסלים, נדנדות, טרמפולינה, המון משחקים לילדים 696175 gmail.com
איזה איזור בירושלים?

• הוסף לסימניות
מקפיץ
אני צריך כ22 חדרים
100 מיטות לא כל כך ישיבה אלא אם זה נקי ונעים מאוד
איזור המרכז - עדיף נגיש עם תחבורה ציבורית

• הוסף לסימניות
למצוא מישהו שגר שם
ולבקש ממנו שיפרסם בשבילך בקבוצות שלהם

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים דירה שרואים את הים ושתהיה באזור החרדי, למישהו יש מידע?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
אבל הזמנתי את הוילה לשבוע הזאת ואני מנסה להשיג אותם אך ללא הצלחה
אם למישהו יש מושג על יצירת קשר או מייל נא לכתוב כאן בדחיפות................

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה