צימר האשכול הגדול לחיפוש צימרים, דירות ומתחמי נופש

יכול להיות שיעניין אותנו בשבוע הבא,
יש לנו דירה בצפת עם נוף משגע לכנרת ולהרים... (הדירה לא באזור הצימרים שלנו בעתיקה)

מצאתי את הקובץ אקסל עם רשימת הקמפוסים
חוץ מזה יש מתחם "אנשי ירושלים" שלא נראלי כתוב שם- חדרים מהממיםםם האולם קצת קטן אבל מקום ממש יפה
ראיתי שמישהו כתב כאן שזה המספר 0548538796 לא יודעת אם זה נכון אם את צריכה אני יכולה מחר לבדוק בעז"ה

מצאתי את הקובץ אקסל עם רשימת הקמפוסים
חוץ מזה יש מתחם "אנשי ירושלים" שלא נראלי כתוב שם- חדרים מהממיםםם האולם קצת קטן אבל מקום ממש יפה
ראיתי שמישהו כתב כאן שזה המספר 0548538796 לא יודעת אם זה נכון אם את צריכה אני יכולה מחר לבדוק בעז"ה
אשמח ממש שתבדקי
זה בהולללל

יש מתחם מדהים של 150+ מיטות באלעד בישיבת ביאלא
0527130178

מחפש וילה או שני וילות צמודות עם ברכה מחוממת ברמה גבוהה , כשרובם מיטות יהודיות,
אשמח לכל עזרה בענין,

רק זוגות
אם זה גם ילדים אולי יש לי משהו בצפת
אם זה רק זוגות יש לי מתחם אירוח 25 חדרים השאלה אם יתאים להם הרמה המקום עובר שיפוצים
האולם נראה מצויין החדרי שינה עוברים שיפוץ מה שהבנתי רק חצי משופץ לפרטים תתקשר אלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה