צימר האשכול הגדול לחיפוש צימרים, דירות ומתחמי נופש

יש מתחם מדהים שראיתי ברמה גבוהה בהר שמואל 14 חדרים נוף מטורף ברמה גבוה. מי שמעונין שישלח מייל tk052765 שתרודל וכו'
מי שמעוניין לשבת הבאה תצוה במחיר מוזל של הרגע האחרון עקב ביטול
יצור קשר

שלום מחפשת לשבת בחודש תמוז,
מקום לשבת שבע ברכות,
צריכה בסביבות 30 חדרים
אשמח לשמוע פרטים
יש לי רעיון קמפוס בבני ברק
60 מיטות -
מתוכם חלק בחדרים זוגיים

+ בית מדרש כולל ספר תורה ל100 איש
+ חדר אוכל ל90 איש

לפרטים:
YNF510 שטרודל ג'ימל נקודה קאם

עדיין לא מצאתי מקום פנוי שנותן למענה לכמות האורחים שלי. אשמח להצעות נוספות, תודה רבה

אשמח למידע איפה מחפשים דירה להשכרה למנוחה לנכה עם כסא גלגלים
שאין מדרגות והפתחים מרווחים ושירותים מותאם וכ'ו
בירושלים והאיזור [בית שמש טלז סטון וכ'ו]
למשך חודש בין פורים לפסח
אין הגבלה במחיר
תודה על כל מידע

?
העיקר שיהיה בלי מדרגות
הפתחים פחות חשוב
תודה

מחפשת דירה/דירת נופש להשכרה לשבת הקרובה באזור גאולה ל2 זוגות (יעזור אם יהיו עריסות/לול)

אני מחפש מקום לעשות שבע ברכות, בשבת פרשת שלח. קרוב ל100 איש.
אפשר קמפוס של ישיבה או אולפנה, אפשר בית הארחה וכד'.
עדיף שיהיה מקום יפה ונעים, ועדיף שלא יהיה מאד יקר.
לא משנה איפה בארץ.
אשמח לכל מידע, תודה רבה לעוזרים.
הי מקווה שהסתדרת, אני גם מחפשת לשבת שלח אבל משהו יותר קטן עד 50/60 איש אולי יש לך רעיונות בשבילי?

יש במושב ברכיה ע"י אשקלון ישיבה אפשר לקבל פרטים ב 0504108108
מקום נחמד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה