צימר האשכול הגדול לחיפוש צימרים, דירות ומתחמי נופש

לאחרונה הבנתי מכמה שחיפשו שבמודיעין עילת ישנם מגוון רחב של מתחמים ובמחירים לא גבוהים ביחס לשאר הארץ

אבל אין לי מושג על משהו ספציפי

נכון יש מאוד הרבה מתחמים במודיעין עילית אפשר לחפש חדרי אירוח במודיעין עילית

לא ציינתי אבל אנחנו מעוניינים במתחם אירוח ולא בישיבה.
עוד אפשרויות חוץ ממודיעין עילית?

במשפחה שלי עשו שבת משותפת לזוגות בוילה באזור הר שמואל
אם זה רלוונטי, אוכל לברר אצלם פרטים על המקום
אבל לא בטוח שיש שם כל כך הרבה מיטות (הם השתמשו רק ב17...)

למהירי החלטה, התפנה מקום בצימר במצפה יריחו
מקום מהמם 2 לילות למחר יום שלישי עד חמישי 22-24 באפריל
עם בריכה מוצנעת חצר וגקוזי,
מקום מטופח ונקי מאוד
1600 שח סה"כ
לפרטים 0583262226 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

get_attachment_url

שלום וברכה!
דרושה לנו דירה ל שישה נפשות בשבת הקרובה (שמיני)
בעיר צפת העתיקה, עדיפות לחצר יפה ומטופחת!!
תודה רבה!

אם אתם יוצאים באמצע שבוע חש מתחם מהמם באירוח דרוזי שאני מכיר גם לא יקר וגם מאד מותאם למשפחות עם סנוקר פינגפונג בריכה ג'קוזי וכו...מצפה הנוף - זה נמצא 7 דקות נסיעה ממירון
לא מפחיד?
נ.ב. החצר היא עם כל הצימרים ביחד ?

הי מקווה שהסתדרת, אני גם מחפשת לשבת שלח אבל משהו יותר קטן עד 50/60 איש אולי יש לך רעיונות בשבילי?
שלום, גם אני מחפשת מקום לשבת שלח , לא משנה המיקום , בערך 55 אנשים, 19-20 חדרים, יש לך רעיון בשבילי

אנו מחפשים וילת נופש לסוף שבוע הבא פרשת תזריע ל8 אנשים +2 זוגות
באזור ה2500-3000 ש"ח,
שיהיה מקום מטופח עם חצר גדולה ומאובזרת.
אם יש למישהו רעיון טוב נשמח לשמוע.
תודה רבה.

אשמח אם מישהו יודע על איזה ויליה או סוג של מתחם (לופט) עם בריכה שולחנות משחק וכו'.
להשכיר ליום (ללא לינה)ל כ15-20 איש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה