צימר האשכול הגדול לחיפוש צימרים, דירות ומתחמי נופש

מחפשת ישיבה / קמפוס עם כ 60 חדרים לבינזמים
מקום נקי ומתוחזק אבל לא יקר

אנחנו היינו במעלה אדומים אולפנת צביה. מקום מקסים מרווח. ישנם 2 מתחמים אחד של 23 חדרים מינימום 9000 שקל ושל 30 חדרים מינימום 12000 שקל. אני לא זוכרת כמה כל מיטה נוספת אבל יחסית זה היה לא יקר. כל חדר 6 מיטות.

שלום לכולם,
אנחנו מחפשים לצאת לנופש בזול, זוג עם 5 ילדים בשבת הבאה - שבת ל"ג בעומר, אבל דווקא לא באזור במירון.
אולי יש כאן מישהו שנוסע לצפון לשבת זו ומתאים לו "על הדרך" להרויח קצת על הדירה שלו?
כמובן, אם הוא גר במקום מעניין לילדים: ליד הים, חוה או בעלי חיים, פארקים גדולים.
נשמח להצעות.

קחו בחשבון שנתניה, בטח סמוך לים ודירה במצב חדיש
המחירים מאוד יקרים
והם כבר לוקחים בחשבון את המזרנים..

חוה.ש אני לא יודעת איך מתייגים ואשמח ללמוד...
יש אופציה ל3 מזרנים נוספים וכן מיטת תינוק גדולה ועריסה, השאלה אם מדובר בילדים או מבוגרים ,כי להשכיב מבוגרים בסלון....:)

ואני לא יודעת איך אני מביאה לך פרטי יצירת קשר,
אם את מנויית פרימיום תוכלי לראות את זה בפרסומת,
יש לך רעיון אחר?

איזה אזור אתם מחפשים ?
אם מעניין אתכם אזור ירושלים
בשכונה פסטורלית שערי חסד
מעל גן סאקר (נוף מדהים לגן סאקר הכנסת ושכונות ירושלים )
כ10 דקות מבית הכנסת הגדול וישורון לחובבי החזנות .....
ומרחק הליכה מהכותל
ניתן ליצור קשר 0527123729

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה