צימר האשכול הגדול לחיפוש צימרים, דירות ומתחמי נופש

בינתיים מוצאת במקומות האלו רק דירות פשוטות (עד מוזנחות...)
אשמח להמלצה על דירה מפנקת ומאד נקייה ביישוב חרדי בסביבה
תודה!

שבוע טוב
אני מחפש דירה לביה''ז בצפת, קרית שמונה, חצור וכו'
חשוב לי שתכיל מינימום 5 חדרי שינה גדולים וחצר גדולה ובריכה
אשמח לשמוע פרטים בענין
תודה רבה

לא יודעת להמליץ על מקום בטבריה כי אני לא מכירה
אבל ראיתי שכתבת +5
ומזג האוויר בשבת הבאה הולך להיות חם יותר מהרגיל
מדברים על שרב קיצוני של מעל 40 מעלות
בכזה מצב אי אפשר להוציא את האף החוצה
ולשלם לצימר כדי להיות כל הזמן בפנים במזגן זה נחמד לזוג אבל מה יעשו הילדים??

לא יודעת להמליץ על מקום בטבריה כי אני לא מכירה
אבל ראיתי שכתבת +5
ומזג האוויר בשבת הבאה הולך להיות חם יותר מהרגיל
מדברים על שרב קיצוני של מעל 40 מעלות
בכזה מצב אי אפשר להוציא את האף החוצה
ולשלם לצימר כדי להיות כל הזמן בפנים במזגן זה נחמד לזוג אבל מה יעשו הילדים??
וואו, באמת?
תודה שאת אומרת לי, לא זכרתי בכלל שצריך לבדוק מזג אוויר, אנחנו כ"כ צריכים את החופש הזה... אז שכחתי לבדוק..
טוב, נדחה את זה לפעם אחרת..

אנחנו מחפשים דירה לשבת ל"ג בעומר לזוג +
בצפת או ביישובים סביב מירון
3295854 שטורדל גימייל

מחפשת צימר או דירת אירוח לבין הזמנים
מקום נקי ויפה עם 9 מיטות +2 עריסות.
המיקום צריך להיות עד שעה נסיעה מהמרכז.
רצוי מאוד עם בריכה.
אין לנו בעיה לישון על מזרונים או ספות אבל חייב חדר שינה אחד סגור להורים ושני מתחמי שינה נפרדים לבנים ולבנות.
אשמח להמלצות.

שלום אשמח אם יש למישהו את מס' הטלפון או כתובת מייל של חברת שיא הנופש (לא שיא טרוול) מחפש צימר יוקרתי באיזור נתניה

שלום וברכה אם מישהו מכיר וילה או קבוצת צימרים באזור הצפון באזור ה-7-8 חדרים ל19 מבוגרים ועוד 8-9 ילדים במחירים סבירים אשמח להצעות

מישהו מכיר מתחם בצפון או במרכז
יפה ומטופח
לקבוצה של 50 נפשות
10-12 חדרים סגורים
לשבת בחודשיים הקרובים

מישהו מכיר מתחם בצפון או במרכז
יפה ומטופח
לקבוצה של 50 נפשות
10-12 חדרים סגורים
לשבת בחודשיים הקרובים
יש מקום מדהים במושב "חזון יחזקאל" זה מתחם עם צימרים וגינה יפה מאוד עם פינת חי חדר אוכל ובית כנסת קטן ויפה
אנחנו היינו שם בערך 50 נפשות וקיבלנו את זה במחיר טוב...........הוא גם נותן שירות טוב!

מע
יש מקום מדהים במושב "חזון יחזקאל" זה מתחם עם צימרים וגינה יפה מאוד עם פינת חי חדר אוכל ובית כנסת קטן ויפה
אנחנו היינו שם בערך 50 נפשות וקיבלנו את זה במחיר טוב...........הוא גם נותן שירות טוב!
מניין אותנו מאד
תודה רבה
אפשר מייל או טלפון
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה