צימר האשכול הגדול לחיפוש צימרים, דירות ומתחמי נופש

צימר באווירה של עיר העתיקה יש שם פלטה גדולה פינת קפה מפנקת ניקיון מושלם מצעים מפנקים מחיר זול מיחם חד פעמי בקטנה מיקרוגל בריכה גקוזי מזגנים בכל חדר מיליון בתי כנסת אווירה נפלאה של שבת בקיצור...אני אשלח לך קישור לצימר איך שהיה לפני שנים היום הוא מפואר https://www.aaa.co.il/בית_רפאל_תכלת_מורדכי.html

צימר באווירה של עיר העתיקה יש שם פלטה גדולה פינת קפה מפנקת ניקיון מושלם מצעים מפנקים מחיר זול מיחם חד פעמי בקטנה מיקרוגל בריכה גקוזי מזגנים בכל חדר מיליון בתי כנסת אווירה נפלאה של שבת בקיצור...אני אשלח לך קישור לצימר איך שהיה לפני שנים היום הוא מפואר https://www.aaa.co.il/בית_רפאל_תכלת_מורדכי.html
תודה רבה אבל פחות נראה לי כל הסגנון הזה

חחחחחחחחח בצפת יש שקט רוגע שלווה עיר מדהימה בדיוק כמו ישוב
התכוונתי שביישוב נידח יש מעלה של מעוט אנשים ומרחבים של אויר
לדוג' בשנה שעברה היינו ב"חזון יחזקאל" ליד קוממיות והיה מושלם
ובקיצע'ר זה לא צפת...

מחפשת לבין הזמנים
צימר או דירת אירוח במרחק של שעה נסיעה מבני ברק םחות או יותר.
צריכים 9 מיטות+ 2 לולים
חובה בריכה.
לפחות חדר אחד סגור להורים.
אין לנו בעיה עם מזרונים או לישון על הספה וכאלה.
אשמח לקבל הצעות במייל bigdeiteomim/
תודה

מחפש צימר עדיף עם ג'קוזי לזוג
אמצ"ש שתי לילות במחיר סביר
לשבוע הקרוב ראשון ושני
תודה מראש

יש לי צימר בצפת ללא גקוזי.
אם מעניין אותך תוכלי לפנות למייל בחתימה (יש מבצע לאמצ"ש לזוגות ומשפחות)
תודה
אני מעדיף באזור המרכז - ירושלים

מחפשת צימר או דירה להשכרה לבין הזמנים
ל- 6 נפשות - 2 מבוגרים וארבעה ילדים קטנים (11 ומטה)
לא משנה איפה
חשוב חצר ובריכה
אשמח להצעות בטלפון 0548457555
תודה!

מחפשת דירה נקיה מאד עם חצר מפנקת כולל בריכה לילדים (5-10) באזור הצפון קרוב לאטרקציות ולמסלולים.
צריכה מקום עם 3 חדרי שינה (8-10 מיטות)
נשמח לשמוע על מקום עם המלצות.
תודה lea869 סיומת גיימיל

מחפש צימר במיצד לביה''ז
ראיתי משהו שנקרא עין הקשתות, אבל המספר במודעה לא תקין,
למישו יש פרטי יצירת קשר איתם.

שלום, מחפש משהו במירון או באיזור לשבת הקרוב לזוג ו6 ילדים, משהו ברמה
עדיף גקוסי.
מכירים?
תודה
יש לנו צימר בעתיקה כ15 דקות מתחנה מרכזית .
אם מעניין אתכם אוכל לתת פרטים או לחילופין על מקום נוסף ביותר ברמה .

מחפש צימר עדיף עם ג'קוזי לזוג
אמצ"ש שתי לילות במחיר סביר
לשבוע הקרוב ראשון ושני
תודה מראש
יש לנו מבצע מיוחד בצימר 2 לילות באמצ"ש ב2500 ש"ח בלבד. (כרגע אין גקוזי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה