צימר האשכול הגדול לחיפוש צימרים, דירות ומתחמי נופש

כבר שוטטתי שעות במרחבי המרשתת עד שכבר נ-מ-א-ס לי לחפש!
למה זה כזה מסובך למצוא? כי רוב הצימרים עם בריכה/ג'קוזי בחוץ, ואני מחפש לעוד שבועיים, הגיוני שיהיה עדיין חם, אבל איך אוכל לקחת סיכון?
לכן אני מחפש דווקא צימר עם בריכה וג'קוזי בפנים, או לכל הפחות - ג'קוזי...
מעדיף במרכז כדי לא להתרחק, אבל אם זה יהיה שווה גם יותר רחוק
(אני במקור מצפת ככה שצפת לא כזו מעניינת אותי כשאר הנופשים...)
את הצימר בחשמונאים אשתי פחות אהבה, ובמקומות אחרים בדרך כלל הג'קוזי לא איכותי מידי, משהו כמו אמבטיה סה"כ...
אני מעדיף שהמחיר ישאר כמה שיותר שפוי, בטווח של עד 2500 ל2 לילות, וכמה שפחות כמובן שעדיף לי
אשמח להמלצות לצימר/סוויטה מעניינת (לא בקתה), כי אני כבר חצי מיואש.
תודה רבה!!!

איזה צימר התנסתם בחשמונאים? כי אני יודעת שיש כמה ..באופן אישי היינו סוויטה יוקרטית בחשמונאים וראיתי גם שיש משו יחסית חדש במודיעין עלית בשם פסטורל לפי התמונות והתגובות ניראה מקום מומלץ

לא התנסינו בכלום בחשמונאים, פשוט אשתי לא היה נראה לה המקום מהתמונות
פסטורל משכירים רק לשעות לא לימים, ניסינו, תודה
יקינתון בב"ב תפוס בתאריך המבוקש (ביום אחד מהשניים) והכי נורמלי מבחינת מחיר 1400 ל2 לילות, אם יש משהו בסגנון נשמח מאוד.

שבוע טוב
מחפש לשבת הקרובה לזוג + 6 ילדים + תינוקת במירון, אשמח למי שיודע משהו טוב בכל הבחינות {ניקיון, מחיר, נדנדות וכדו'}, בתודה מראש

מחפשת לשבת הקרובה במרון
צימר ל-7 נפשות נקי ומתופח אך לא יקר
אשמח להצעות

מחפש צימר בסביבות ירושלים מרכז (לא הצפון או הדרום הרחוק)עם 8 חדרים להשכרה לשבת ויצא במחיר סביר
מייל x0583212115 @ gmail.com

מחפשת מקום נופש לזוג, לא לשבת. באשדוד
יש איזה רעיון למשהו ?

מחפש דירה לשבת הקרובה בהר יונה עם 4 מיטות נקיה ומטופחת.

מחפש דירה לשבת הקרובה פרשת חיי שרה במירון ל4 אנשים
מישהו יודע על דירה במירון ?

מחפשת צימר בנתניה עם בריכה
מישהו מכיר שיכול להמליץ משהו יפה ולא יקר?
תודה!!

מחפשת לשבת וילה עם 7-8 חדרים, כ28 מיטות בעיר נגישה לתחבורה ציבורית

מחפשת גם דירה במירון לשבת הקרובה
ל10 נפשות , לפחות 3 חדרים סגורים
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה