היי!בוגבו בי
עגלה מושלמת!!
עדיין לא מצאתי חיסרון..
בשימוש יומיומי כבר 4 שנים (שלושה ילדים ברצף..ב״ה!!)
בדים מצויינים מתכבסים טוב ומתייבשים תוך לילה..
כולל העמסת קניות במשקל כבד מאוד!
בנוסף יש לי גם בוגבו קמיליון (דגם סהרה)
נוחה מאוד להליכה, וכמובן גם לתינוק!
יפה מאוד!!
החסרונות:
בקיפול לרכב תופסת הרבה מקום, וכבדה להרמה.
ידית הנשיאה שלה עדינה (כלומר אסור להעמיס יותר מ3 קילו) הידית יכולה לצנוח..
אבל גם כשקרה לי בוגבו החליפו לי באופן חריג את כל השילדה!!
הייתה לי גם עגלת תאומים מאונטן באגי
מושלמת כעגלת תאומים, צרה מאוד, עוברת בכל מקום. ואפשר להעמיס עליה ילד שלישי מקדימה.
החיסרון:
כאחת שהולכת בעיקר עם בוגבו הפריע לי מאוד איכות הבדים הגרועה שלה, תפירה חובבנית ונפרמת..
אבל העגלה ביחס למחיר הזול שלה שווה כל שקל!!!
ניק מכאן המליץ על עגלה מאליאקספרס, [שפרסמתי והוא רכש.]
לדעתי תמיד הולכת וגם נוחה, והמחיר שווה את הכל
הוא מספר שהגיעה מושלמת, והוא לא נדרש לשלם מכס!
![]()
Kinderwagen 3 in 1 Luxus Kinderwagen für Neugeborene Wagen PU Leder Hohe Landschaft Trolley Auto 360 rotierende Baby Kinderwagen Shell - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אז זו העגלה המדוברת
ושוב, תודה לניק היקר על ההמלצה!!!
עוד עגלה שמישהו רכש דרכי, מאותה חנות בדיוק,
הוא בעצמו הביא לי את הקישור ונדהמתי מהמחיר- עלות משלוח אפסית.
![]()
3-in-1-Kinderwagen, luxuriöser, hochlandschaftlicher Kinderwagen, tragbarer Kinderwagen, multifunktionaler Kinderwagen für Neugeborene, doppelseitig - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים