השתלמות האשכול הגדול לקרנות השתלמות

בהשקעה בקן השתלמות איזה קופה ממולצת מיטב דש או הראל והאם משהו מכיר סוכן שעובד עם מיטב דש

במה הייתם בוחרים
קרן השתלמות לטווח ארוך לעצמאי
בינתים רוצים לשים 500 לחודש (מפקידים במקביל גם בקרן השתלמות נוספת)
S&P500
מדד MSCI ACWI
נאסדק
מציינת שהפנסיה בS&P500

במה הייתם בוחרים
קרן השתלמות לטווח ארוך לעצמאי
בינתים רוצים לשים 500 לחודש (מפקידים במקביל גם בקרן השתלמות נוספת)
S&P500
מדד MSCI ACWI
נאסדק
מציינת שהפנסיה בS&P500
הציבור אמר את דברו כאן

הציבור אמר את דברו כאן
אנסה להתעמק בזה
תודה רבה

האם למישהו יש מידע על קרן השתלמות של מנורה במסלול מדדי מניות פאסיבי:
1) אחרי איזה מדדים זה עוקב?
2) האם יש לזה כשרות?

האם למישהו יש מידע על קרן השתלמות של מנורה במסלול מדדי מניות פאסיבי:
1) אחרי איזה מדדים זה עוקב?
2) האם יש לזה כשרות?

עגור הלכה, 5 אחוז שנתי רווח בקרן השתלמות למורים . מה עושים כדי לצאת מזה?

יש אופציה של לקיחת הלוואה על חשבון קרן ההשתלמות, בריבית סבירה.
"סבירה" זה דבר יחסי
בד"כ נותנים הלואה בריבית פריים מינוס 0.5
והיום שהפריים הוא 6% זה יוצא ריבית של 5.5%
לא בטוח שכולם יקראו לזה ריבית סבירה.

"סבירה" זה דבר יחסי
בד"כ נותנים הלואה בריבית פריים מינוס 0.5
והיום שהפריים הוא 6% זה יוצא ריבית של 5.5%
לא בטוח שכולם יקראו לזה ריבית סבירה.
סבירה יחסית להלוואות בשוק (לא משכנתא)

@מקצועי בלבד @השקעות R הון
בתחילת 2023 העברתי מהפניקס את הקרן השתלמות שלי. בפירוט השנתי שקיבלתי מהם עכשיו אני רואה שיש יתרה קטנה לזכותי בגין החזר דמי ניהול.
מישהו יודע להסביר לי מה זה אמור להיות?

1711905974636.png

@מקצועי בלבד @השקעות R הון
בתחילת 2023 העברתי מהפניקס את הקרן השתלמות שלי. בפירוט השנתי שקיבלתי מהם עכשיו אני רואה שיש יתרה קטנה לזכותי בגין החזר דמי ניהול.
מישהו יודע להסביר לי מה זה אמור להיות?

צפה בקובץ המצורף 1613370
שיש למעסיק שלך הסכם איתם והעובדים מקבלים חזרה חלק מדמי הניהול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה