השתלמות האשכול הגדול לקרנות השתלמות

יש לי קרן השתלמות בתור עסק פטור, דהיינו אני מפריש סכום חודשי עצמאית כל חודש אי"ה למשך 20
אשמח לתשובות:
1. אחרי שאני סוגר את העסק יש אפשרות להפקיד הלאה לקרן??
2. איזה בית השקעות מומלץ לצורך זה
3.או שמא עדיף קופת גמל??

1. לא סביר שבית ההשקעות ידע אם סגרת את העסק או לא. אבל תחכה לתשובת מומחים יותר.
2. כפי שכתבו כאן לא פעם לא כ"כ משנה איפה, אלא משנה הכשרות וסוג ההשקעה.
3. קרן השתלמות עדיפה בהרבה על קופת גמל בגלל המיסוי הנמוך.

אז תבדוק בכל החברות שיש להם את זה איזה דמי ניהול יתנו לך.

להתקשר אחד אחד כמו איזה הבאל?
אגב אין לי מושג מה הם דמי הניהול שלי עכשיו..
איך אני יכול לדעת במיטב דש
באתר לא רואים כלום, ובטלפון מחכים עד בוש

באתר כן רואים.

ואם אתה לא רוצה להתקשר אתה יכול לשלוח מייל. או לחילופין לא לעשות כלום.

חבל שאתה חושב שאתה אהבל...

אני לא זוכר כרגע איפה בדיוק, אבל באתר יש גם דוחות שנתיים ורבעוניים ושם ודאי כתוב.
ויש גם בגוף האתר.

1. אחרי שאני סוגר את העסק יש אפשרות להפקיד הלאה לקרן??
שאלתי את השאלה הזאת רואת חשבון.
וכן חפרתי על זה פעם במירשתת, אין לזה תשובה ברורה, כלומר, העונים אומרים שהנושא אינו ברור...

דמי ניהול מחיסכון %80.0
הרבה, מעט???
זה דמי הניהול שלי??
כוונתך 0.8%?
זה סביר, יש אפשרות להשיג די בקלות 0.5% ואפי' פחות תלוי בסכום הצבירה.

ואם זה 0.08% זה כמובן מעולה ממש אבל לא נראה לי שזה מציאותי.

כן צודק.0.8%
איך אפשר להורידם??כמה נחשב סכום משמעותי שאפשר כבר להתמקח?.

להוריד זה או בשיחת טלפון או אולי גם במייל רק שלא תצא אהבל

ומכל סכום אפשר להתמקח, כמה שיותר גבוה יותר אפשר.

@מקצועי בלבד או מי שמבין בזה-
האם מעסיק של עובד הוראה מחויב לפתוח לו קרן השתלמות?
זה תלוי מי המעסיק.
אם זה מוסד פרטי שלא מוכר ע"י משרד החינוך וכדו', אז זה רק בהתאם למה שנחתם עם העובד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה