השתלמות האשכול הגדול לקרנות השתלמות

חמוד ברמות..
מעניין לשמוע את דעת המקצוענים:
באינפינטי באזור אישי יש אפשרות לבחור כמה אחוזים מההפקדה וכן כמה אחוזים מהצבירה יושקעו בכל אחד מהמסלול שלהם.
לדוגמא - אם ממש רוצים אפשר 30% בSNP ו50% הלכה ו20% לדוגמא במניות ישראליות.. וכדומה
מצורף תמונה לדוגמא
(לא ידוע לי על עוד חברה שזה ככה, לפחות לא בכזאת קלות ובהירות..).

אולי זה פיתרון טוב לשנים הסמוכות למשיכה מתוכננת, שחצי לדוגמא מזיזים לקרן יותר 'יציבה' ומשאירים עוד חצי במניות, או אם יודעים שהולכים למשוך רק 50% אז ממש משתלם להזיז תקופה לפני רק 50% לקרן יציבה יותר והשאר שמכננים להשאיר לעוד שנים רבות להשאיר במנייתי..
צפה בקובץ המצורף 1669963
זה בכל החברות.

האם יש הבדל בין מסלול הלכה של אינפיניטי לבין

אינפיניטי השתלמות מניות בחו"למ"ה 1537

במדיניות ההשקעה?

ראיתי שלשתיהם יש הכשר של תשואה כהלכה, אז מה בעצם ההבדל ביניהם?
כרגע אין הבדל.
בעוד כחודש יהיה הבדל.
הלכה מחקה את מדד MSCI ACWI
השתלמות מניות [השם גם ישתנה] תחקה ב60% את מדד MSCI ACWI וב40% את מדד תל אביב 125.

שלום ולילה טוב
מישהו יכול לחוות דעה בקשר לקרן השתלמות של אלטשולר פסיבי מדדי מניות עד כמה הדבר הזה כדאי לתקופה של 10-15 שנים? (מדובר בקרן עם 45% s&p נסדק 45 ו10% smh-שבבים)
תודה

שלום ולילה טוב
מישהו יכול לחוות דעה בקשר לקרן השתלמות של אלטשולר פסיבי מדדי מניות עד כמה הדבר הזה כדאי לתקופה של 10-15 שנים? (מדובר בקרן עם 45% s&p נסדק 45 ו10% smh-שבבים)
תודה
כמובן למי שמבין את הסיכון הכרוך בכך...

שלום ולילה טוב
תודה
ולענ"ד צריך להבין בזה יותר מהשקעה פסיבית רגילה, בשביל להחליט.

האם יש הבדל בין מסלול הלכה של אינפיניטי לבין

אינפיניטי השתלמות מניות בחו"למ"ה 1537

במדיניות ההשקעה?

ראיתי שלשתיהם יש הכשר של תשואה כהלכה, אז מה בעצם ההבדל ביניהם?
זה לכאורה לא יהיה כשר
הבנתי מהדברים ששניהם מסלול הלכה

לכאורה זה ישתנה
זה מפתיע, כי אם כך אז כבר עכשיו צריך להעביר למסלול הלכה כי לוקח קצת זמן עד שהכסף אכן עובר מסלול
יש איך לשאול את תשואה כהלכה??
אגב, אני שאלתי את אינפניטי האם אכן יחול שינוי בכשרות ולא ענו לי

זה מפתיע, כי אם כך אז כבר עכשיו צריך להעביר למסלול הלכה כי לוקח קצת זמן עד שהכסף אכן עובר מסלול
אמור לקחת עד 3 ימי עסקים.
יש איך לשאול את תשואה כהלכה??
תשואה כהלכה: 073-357-3888
מענה אנושי בשלוחה 8
דוא"ל: info @ tsuah.co.il

בנוגע למס רווחי הון. האם לעצמאי יש תקרה של 10% מהשכר, כמו לשכיר?

מה החסרון ללכת לסוכן, או אולי עדיף לעבוד עם סוכן ?

מה החסרון ללכת לסוכן, או אולי עדיף לעבוד עם סוכן ?
עדיף.
אבל לא כל הסוכנים עם תודעת שירות וידאגו לאינטרס שלכם. תבדקו מראש אל מי אתם פונים.

שלום!! אין לי מושג בהשקעות וכל הנושא הזה
יש לאשתי הרבה כסף בפנסיה, פיצויים וקרן השתלמות
למי אני אמור לפנות שידאג לי וישים את הכסף במקום טוב(וכמובן כשר).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה