- הוסף לסימניות
ואפשר גם פחות.בהלמן אלדובי אפשר לקבל גם 0.6%
ואפשר גם פחות.בהלמן אלדובי אפשר לקבל גם 0.6%
איך? רק להתמקח וזה עובד?ואפשר גם פחות.
כןאיך? רק להתמקח וזה עובד?
אין לי יתרות משמעותיות להעביר להם, זה רק מכאן והילך.
נכון.ואפשר גם פחות.
אני לא יכולה,תפנו אלי באישי, יכול להיות שאוכל לעזור לכם.
הם בעד שאני יקח מהם כסף?
הם יעזרו?
הקישור במשיכת כספים שם לא נפתח, לי זה חשוד!!
עכשיו ברצינות, איך אני יכול לפנות לועדת חריגים להוציא את הכסף בהחרגה ללא הקריטוריונים שם.
אני ישמח לעזרה.
לא רואה בזה שום עניין.למה לא עדיף בקרן השתלמות לחלק לכמה שיותר קופות.
כי גם אם מתכננים להשאיר את הכסף להרבה שנים.
במידה וכן נצטרך בסוף אז יהיו לי מגוון תחנות יציאה
ואוכל למשוך חלק אחד ושאר החלקים ימשיכו לשמור לי על אופציות יציאה נוספות.
למשל אם יש לי קופה אחת ואני רוצה למשוך אותה אחרי 6 שנים אני צריך אז לפתוח קופה חדשה להפקדות החדשות ואז גם היא ננעלת ל6 שנים נוספות. אבל אם למשל כל שנה (או פחות) יש לי קופה נפרדת אז אין השפעה על שאר הקופות ולאורך זמן יהיה לי מלא תחנות יציאה שאינן מאלצות אותי להינעל שוב ל6 שנים. האם יש איזה מגבלה טכנית לפיצול קופות? או סיבה אחרת למה לא כדאי?
אפשר גם לחלק את הכסף של ההפקדה הראשונית למס' קופות והיתרון הוא שלא נצטרך לנעול שוב את הכסף לעוד 6 שנים. ולגבי הלוואה, הבנתי שבעוקב S&P ובשאר הקרנות המנייתיות בכל מקרה לא נותנים הלוואות. לא ככה?לא רואה בזה שום עניין.
גם בקרן אחת אפשר להוציא בכמה פעימות שרוצים.
נניח והצטבר בקרן 1,000,000 ש"ח, ואתם רוצים למשוך כל שנה 100,000 זה אפשרי.
כל מה שצריך לעשות זה שבזמן שמוציאים בפעם הראשונה לפתוח קרן השתלמות נוספת.
במקום לפתוח כל שנה קרן חדשה שתינעל ל6 שנים, יש קרן אחת שכבר אפשר למשוך ממנה מתי שרוצים וגם אפשר ללוות ממנה בתנאים יותר טובים. [בגלל שהקרן נזילה]
למה לא עדיף בקרן השתלמות לחלק לכמה שיותר קופות.
כי גם אם מתכננים להשאיר את הכסף להרבה שנים.
במידה וכן נצטרך בסוף אז יהיו לי מגוון תחנות יציאה
ואוכל למשוך חלק אחד ושאר החלקים ימשיכו לשמור לי על אופציות יציאה נוספות.
למשל אם יש לי קופה אחת ואני רוצה למשוך אותה אחרי 6 שנים אני צריך אז לפתוח קופה חדשה להפקדות החדשות ואז גם היא ננעלת ל6 שנים נוספות. אבל אם למשל כל שנה (או פחות) יש לי קופה נפרדת אז אין השפעה על שאר הקופות ולאורך זמן יהיה לי מלא תחנות יציאה שאינן מאלצות אותי להינעל שוב ל6 שנים. האם יש איזה מגבלה טכנית לפיצול קופות? או סיבה אחרת למה לא כדאי?
עד כמה שידוע לי אם באחת מקרנות ההשתלמות עברו 6 שנים אני יכולה למשוך גם משאר הקרנות שלא עברו עליהם 6 שנים.לא רואה בזה שום עניין.
גם בקרן אחת אפשר להוציא בכמה פעימות שרוצים.
נניח והצטבר בקרן 1,000,000 ש"ח, ואתם רוצים למשוך כל שנה 100,000 זה אפשרי.
כל מה שצריך לעשות זה שבזמן שמוציאים בפעם הראשונה לפתוח קרן השתלמות נוספת.
במקום לפתוח כל שנה קרן חדשה שתינעל ל6 שנים, יש קרן אחת שכבר אפשר למשוך ממנה מתי שרוצים וגם אפשר ללוות ממנה בתנאים יותר טובים. [בגלל שהקרן נזילה]
מצטערת לא מצליחה להבין את הטענה שלך.אפשר גם לחלק את הכסף של ההפקדה הראשונית למס' קופות והיתרון הוא שלא נצטרך לנעול שוב את הכסף לעוד 6 שנים.
גם אם לא יתנו לך, תמיד אפשר להעביר למסלול שכן ניתן לקבל הלוואה.ולגבי הלוואה, הבנתי שבעוקב S&P ובשאר הקרנות המנייתיות בכל מקרה לא נותנים הלוואות. לא ככה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים