השתלמות האשכול הגדול לקרנות השתלמות

תכלס, לא הבנתי- כמה אחוזי רווח יש לעצמאי מקרן השתלמות?

תכלס, לא הבנתי- כמה אחוזי רווח יש לעצמאי מקרן השתלמות?
קרן השתלמות מחזיקה מניות ואיגרות חוב
ומרוויחה תשואה.
והרווחים בלי תשלום מס.
ממליץ לך לקרוא את המאמרים הבאים

היימקצועי בלבד
אני אשמח לדעת איפה הכי כדאי לעשות קרן פנסיה עכשיו?
תודה
בעיקרון זה לא קשור לאשכול פה.
ובכל אופן אם אתם צעירים ולא מושכים כל פעם שאפשר את הפיצויים, אז הקרן פנסיה של הלמן אלדובי היא הכי טובה, במסלול מחקה מדד S&P 500.

בעיקרון זה לא קשור לאשכול פה.
ובכל אופן אם אתם צעירים ולא מושכים כל פעם שאפשר את הפיצויים, אז הקרן פנסיה של הלמן אלדובי היא הכי טובה, במסלול מחקה מדד S&P 500.
אני צריכה לעשות בעבודה
איפה הכי כדאי? בהלמן אדובי?

אני רוצה לפתוח קרן השתלמות אבל שיהיה תחת פיקוח של גלאאט הון.
אשמח להמלצות איזה קרן מומלצת.
תודה

זה לא תחת הפיקוח של גלאט הון
נראה לי שתחת גלאט הון יש רק פסגות, אראל, ומיטב דש
מה הכי שווה מתוכם?
בגדול כולם בסדר, וכדאי לבדוק בעיקר לפי דמי ניהול,
ואם כולם שווים, אז היית מדרגת אותם 1. הראל 2. מיטב דש 3. פסגות.

בגדול כולם בסדר, וכדאי לבדוק בעיקר לפי דמי ניהול,
ואם כולם שווים, אז היית מדרגת אותם 1. הראל 2. מיטב דש 3. פסגות.
לא ממש קשור לאשכול אבל הייתישמחה אם תוכלי להגיד לי איזה קרן פנסיה הכי טובה תחת הפיקוח של גלאט הון גם לפי הדרוג הנ״ל
ותודה על הענות המהירה

אשמח לעזרת המומחים
קודם כל אשמח להבין מה נותנת לי קרן השתלמות כלומר מה ההבדל בינה לאחרות
שאלה נוספת היא כזו:
אני שכירה בשתי מקומות עבודה- אני אמורה לקבל עכשיו הפרשות רטרו לקרן השתלמות משני המקומות אבל אחד מפריש רטרו ל3 שנים, ואחד מפריש לי עכשיו לשנה אחרונית
האם כדאי הואם אפשר לבצע את ההפרשות לקרן אחת? אפילו שהן בהבדל שנתיים?
ושאלה אחרונה באחד המקומות מציעים לי קרן של מנורה מבטחים עם עמלת ניהול 0.5%- האם אכן שווה לפתוח שם?

לא ממש קשור לאשכול אבל הייתישמחה אם תוכלי להגיד לי איזה קרן פנסיה הכי טובה תחת הפיקוח של גלאט הון גם לפי הדרוג הנ״ל
ותודה על הענות המהירה
דמי ניהול הכי טובים זה במיטב דש ובפסגות.
לגבי טיב הניהול אז זה אותו דבר.
קודם כל אשמח להבין מה נותנת לי קרן השתלמות כלומר מה ההבדל בינה לאחרות
הטבות מס מאד משמעותיות.
אני שכירה בשתי מקומות עבודה- אני אמורה לקבל עכשיו הפרשות רטרו לקרן השתלמות משני המקומות אבל אחד מפריש רטרו ל3 שנים, ואחד מפריש לי עכשיו לשנה אחרונית
האם כדאי הואם אפשר לבצע את ההפרשות לקרן אחת? אפילו שהן בהבדל שנתיים?
אפשר.
ושאלה אחרונה באחד המקומות מציעים לי קרן של מנורה מבטחים עם עמלת ניהול 0.5%- האם אכן שווה לפתוח שם?
אני לא הייתי שמה שם.
יש קרנות יותר טובות.

תודה על התשובות!
איפה הייתם ממליצים?
אני לא ממליצה על כלום.
כי כאמור אני לא יועצת, לא ממליצה, אין לי רישיון ייעוץ.

בכל מקרה זה תלוי בטווח ההשקעה וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה