מידע שימושי האשכול הגדול לרעיונות למשלוחי מנות!

בבקשה עזרו לי -
אני לא מוצאת ,
בעבר הלא רחוק משהיא עלתה ספר תודה למכירה מחפשת אותו

יש בהוצאת דברי שיר משהו מקסים.
(ראיתי בתחנה מרכזית בירושלים)

• תודה
Reactions: KRC
מה אומרות?
אני מחפשת את הילדים לרעה צאן וכבשים.
משלוח מנות לגננות
קופסא שבתוכה חסה קצוצה, בצל ירוק ונבטים
מעל קופסא קטנה עם מטבל ומנצ'ס
וכבשים מפופקורן כמו שהראו פה
מספיק?
מה אפשר לכתוב על זה?

דרושה ברכה למשלוח מנות בצורת גלידה

הבו רעיונות... בבקשה!
המוח שלי יבש!

אני גם צריכה רעיונות:
מחפשת את ביתי לכלה והבן לשושבינה
רוצה לעשות את הברכה כמו הזמנה
רק לא יודעת מה לכתוב....
למשהוא יש רעיון? כיוון.....

מה אפשר להוסיף במשלוח מנות עם עוגת גבינה?
משהו קל להכנה ומשתלב ביחד?

(אבל לא בקבוקי שוקו..)

מה אפשר לכתוב למלווה ונהג בהסעה-
מכינה שוקולדים ואיזשהו משקה...
תודה רבה!

רעיון למתנה לבוסית
אשמח לרעיונות

יש רעיון לברכה למשלוח מנות למוכרת פיצה?
איזה משפט חמוד ..

מחפשת בשביל חברות
1. משלוח מנות שקשור אולי למנקה רחובות
2. משלוח מנות שקשור לבית בובות
3.ברכה למשלוח שכולו עשוי מאננס

תודה מראש

מה עוד ניתן להכניס במשלוח מנות שהכל גזר (כתום) חוצ מ: סלט גזר /פשטידת גזר/מיץ גזר
ומי מכירה מיץ גזר קנוי ? איזה חברה והיכן?
תודה מראש.

קבצים מצורפים

• 20180222_163836.jpg
    20180222_163836.jpg
    1.3 MB · צפיות: 675

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה