קראתי שחדר מדרגות לא נחשב מרחב מוגןאנחנו בקומה אחרונה, ללא שום חדר פנימי,
חדר מדרגות עם חלונות בכל קומה, ללא מקלט בבנין
שאלתי בפיקוד העורף מה לעשות, ואמרו לרדת לקומה 2 בחדר מדרגות...
ואם זה מצב של הרבה זמן ללכת למקלט בבנין הסמוך
שה' ישמור על כולנו!
זה מה שאמרו לי בפיקוד העורף, כי אין לי מרחב מוגן קרובקראתי שחדר מדרגות לא נחשב מרחב מוגן
נראה לי שבמקרה הזה צריך להתקשר לפיקוד העורףמה לעשות אם לא מצליחים לסגור את החלון בממד עד הסוף?
או לידידיםנראה לי שבמקרה הזה צריך להתקשר לפיקוד העורף
למה לא מספיק?לנו יש חדר פנימי בבית שהוא עם קיר בטון אחר וחלון קטן לחדר מדרגות. תמיד באזעקות אנחנו נכנסים אליו אבל עכשיו אני מכינה שזה לא מספיק
מספיק או לא מספיק תלוי במה פוגעלמה לא מספיק?
אני מנסה להבין כי אנחנו פחות או יותר באותו מצב...
ולחדר מדרגות אין לנו חשק לצאת כיוון שיש לנו שכנים לא דתיים בבניין ואני מבינה שלא צריך לפרט איך זה נראה באמצע הלילה. גם על העיניים צריך לשמור
ומכמה תגובות פה נשמע שגם חדר מדרכות לא מספיק?
מה לעשות אם לא מצליחים לסגור את החלון בממד עד הסוף?
בידידים יש סיוע לזה, מנסיון...או לידידים
יש יותר סיכוי שתקבלו עזרה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים