אוהבת את החיים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אז יש כן משהו מומלץ???אני באופן אישי לא כ"כ נהניתי בממלכה במבחן
אין לי המון נסיון בחדרי בריחה (זה השלישי שהייתי)
כבר נואשת מלחפש..
אז יש כן משהו מומלץ???אני באופן אישי לא כ"כ נהניתי בממלכה במבחן
אין לי המון נסיון בחדרי בריחה (זה השלישי שהייתי)
מתסכלאז יש כן משהו מומלץ???
כבר נואשת מלחפש..
סליחה על ההקפצה.ממלכה במבחן מתאים לזוג או לקבוצה קטנה, תפאורה וטכנולוגיה יחסית חדשניים, מאתגר אבל לא מידי, מתאים למתחילים
אבל זה היה מעניין? דברים חדשניים?מתסכל
כמו שאמרתי אין לי המון נסיון...
אבל תבדקי, אם יש הרבה שנהנו שם אולי כן תהני
היו שם גם דברים יפים...
אני אגיד לך למה לא כ"כ נהניתי ותוכלי לברר את זה
היה שם דברים שטכנית היו מורכבים לפתרון
כאילו, גם אחרי שקלטת מה החידה, עדיין התקשינו לבצע אותה...
וגם חלק דברים זכור לי שכבר קצת חרקו
אולי תחזקו את זה מאז
סורי אני לא מכירה את מונשייןאבל זה היה מעניין? דברים חדשניים?
איך זה לעומת מונשיין?
מתלבטים...
לא מכירה את מונשיין אז קשה להשוות.סליחה על ההקפצה.
יש מישהו שיודע להגיד לי מה עדיף?
ממלכה במבחן או מונשיין??
דחוף לי ממש!
לא מומלץ יותר מ 5.ממלכה במבחן אפשר להזמין פה https://www.escaperoom.co.il/jerusalem-the-kingdom
וההחלט מתאים לגיבוש קבוצות (היינו 5, נראה לי אפשר עד 10)
מקפיצה.ממליצה מאד מאד על "להציל את שיח אבריק" לזוג או קבוצה עד 4, לדעתי לא כדאי יותר מזה. תפאורה אוטנתית וחידות מותאמות לסיפור. מאתגר ומספק מאד!! היינו זוג וממליצים מאד מאד!!
מתאים לגמרי לציבור החרדי. מקום שומר שבת.
בעיה יחידה: מיקום לא רחוק מטבריה, במושב שדה יעקב, יש מי שיעדיף לא להגיע לאזור הזה בגלל המצב הביטחוני.
יש את החדרים של 59:59מחפשת חדר בריחה לזוג לא יקר
יש המלצות?
בהרצליה. המלצתי כאן. חדר מהמםחדר בריחה מומלץ לזוג במרכז
פליזז
בראשון לציון יש חדר בריחה עם תגובות מעולות. מאתגר מאד. תוכן נקי.כבר נואשת מלחפש...
מחפשת חדר בריחה מוצלח נקי ומאתגר
אנחנו חמישה
מעדיפה באזור המרכז
תודה רבה
איך קוראים לחדר?כתבתי פה גם על החדר בריחה בשדה יצחק. מומלץ מאד!!!
להציל את שיח אבריקאיך קוראים לחדר?
זה חדר נקי?
מה הסגנון? מפחיד?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים