פנאי האשכול הגדול של חדרי הבריחה >>> שתפו מנסיונכם!

מחפשת מידע על חדר בריחה מומלץ מאד (פעם ראשונה) במודיעין לזוג.

אני הייתי עם הצוות של העבודה (בנות כולן) ב"נמלטים" בראשון לציון - של חברת אסקייפ רום.
היה מוצלח מאוד וראיתי שיש להם חדר זהה נוסף, ז"א אפשר לבוא בקבוצה גדולה ולהתחרות.

בת ערובה.
במודיעין.
נהדר. נקי ושומר שבת.

היינו לאחרונה ב"שוד המאה" בירושלים
היה כייף, מענין, מאתגר וחוויתי!
מומלץ!

שאלה-
האם חדרי בריחה זה דבר שמתאים לחרדים בכלל?
ללא קשר לבעיות תוכן או צניעות.
עצם הרעיון של חדר בריחה.
זה לא כמו ללכת לקולנוע ולראות סרט בלי בעיות תוכן?
משום מה מרגיש לי לא בנח עם הנושא....

אני הייתי עם 3 בנים שלי בגילאי 13-17 בחורים חסידיים שמורים
בחדר בריחה בבני ברק סודות המלך שלמה
ממש לא קשור לקולנוע וסרטים!!!
חוויה של חידות ופיענוח של רעיונות כדי להגיע למטרה מסוימת
חוויה ללא פריצות ושמירת עינים מלאה!
אנחנו בחדר לבד פותרים בעיות
כמובן שצריך לבדוק בכל חדר בריחה אם יש בעיות צניעות מבחינת התוכן התמונות המפעילים וכו'
כל אחד לפי רמתו

היינו לאחרונה ב"שוד המאה" בירושלים
היה כייף, מענין, מאתגר וחוויתי!
מומלץ!
היינו שם מהעבודה. באמת חוויתי וכיף.
מבחינת נקיות צריך לשים לב, הקירות בחדר האחרון מכוסים בנירות עיתון (לא יתד ולא המודיע...), לא הכל תכנים נקיים.

היינו שם מהעבודה. באמת חוויתי וכיף.
מבחינת נקיות צריך לשים לב, הקירות בחדר האחרון מכוסים בנירות עיתון (לא יתד ולא המודיע...), לא הכל תכנים נקיים.

יש בזה.
אבל מרוב שהיינו עסוקים לפתור חידות, ובלחץ של זמן.... לא שמנו לב

מי יכול להמליץ לי על חדר בריחה נקי בירושלים שמתאים לקבוצה של 9 נשים?

אני הייתי עם הצוות של העבודה (בנות כולן) ב"נמלטים" בראשון לציון - של חברת אסקייפ רום.
היה מוצלח מאוד וראיתי שיש להם חדר זהה נוסף, ז"א אפשר לבוא בקבוצה גדולה ולהתחרות.
מה זה קבוצה גדולה כמה נשים?

ממליצים על חדר בריחה רוחות המדבר בפ''ת סגולה. נקי לחלוטין, מתאים לזוג.

הייתי בחדר בריחה 'סודות המלך שלמה' או משהו כזה בבני ברק, היה מאתגר חשיבתית, מאוד נהננו, מה שכן, זה לא חדשני ברמה שצריך לעבור תחת קרני לייזר, וכל מיני חידושי טכנולוגיה מטורפים,
כמו בחדר בריחה בנתניה (גיבורי ישראל 24, זה ממש קרוב לאיקאה) שהוא חדר ממש מגניב.
http://www.telechofesh.co.il/atraction/חדרי-חידות-brainit-נתניה-escape-rooms/

העלו כאן את הנושא של חדרי שדים האים זה קיים עדין
ואיפה יש

מישהו היה בחדר בריחה טוב ומרתק בצפון, איזור צפת - טבריה?

שאלה-
האם חדרי בריחה זה דבר שמתאים לחרדים בכלל?
ללא קשר לבעיות תוכן או צניעות.
עצם הרעיון של חדר בריחה.
זה לא כמו ללכת לקולנוע ולראות סרט בלי בעיות תוכן?
משום מה מרגיש לי לא בנח עם הנושא....
השוואה ממש ממש לא קשורה!!!
מה הקשר בין סרט לחדר בריחה?
פה מדובר על בילוי בלי תוכן
ופה מדובר על משחק אינטקטואלי
בגלל שעד היום אף אחד לא יזם חדרי בריחה מתאימים לציבור החרדי לכן אמורה להיות בעיה???

איך מזמינים ב- " סודות המלך שלמה " בבני ברק
יש למישהו מספר ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה