עזרה האשכול המרכזי לבקשות עזרה ומתן סיוע בנושאי בינה מלאכותית

• הוסף לסימניות
נפתח פה, מקלידים איפה שהדגשתי בצהוב ואז לוחצים על הכפתור הירוק. הוא מכניס אותך לתור ואז חושב, מייצר, ונותן 4 אופציות.
צפה בקובץ המצורף 1297930
כמובן קודם לפתוח שם משתמש, למעלה בצד ימין בSign Up. אם יש כבר משתמש נכנסים בLogin
האם עובד כעת האתר באתרוג....? לא מייצר לי שום תמונה :(
אמרתי נחכה יום יומיים אולי יסודר הבאג...
או שיש אתר אחר שפתוח ועובד באתרוג?

• הוסף לסימניות
האם עובד כעת האתר באתרוג....? לא מייצר לי שום תמונה :(
אמרתי נחכה יום יומיים אולי יסודר הבאג...
או שיש אתר אחר שפתוח ועובד באתרוג?
באמת לא עובד עכשיו :( מסתבר שעבד לי כשהסינון נפל לי לכמה דקות בטעות

• הוסף לסימניות
נראה שהאתר הזה כן עובד באתרוג
נכון, עובד ברמה פשוטה יותר, אך הרבה תמונות חסומות ע"י אתרוג (של ילדה קטנה וכד')
output.jpg

field of lots of red roses, fully detailed, landscape, sunset

output.jpg

donald trump playing a trumpet

• הוסף לסימניות
משהו יכול לעלות סרטון MP4 המכיל הדרכה כיצד להתקין את התוכנה סטייבל דפיוזן?
תודה!

• הוסף לסימניות
יש למישהו קישור לאתר בינה מלאכותית שיוצר וידאו?

• הוסף לסימניות
מעניין אותי אם הממשקים האלו יודעים ליצור גם תמונות בסגנון וקסברגר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני בסינון אתרוג ולא מופיע לי תיבת הג'ינרוט בפוטושופ האם זה קשור?

• הוסף לסימניות
אשמח לתמונות AI בנושא חקלאות
תמונות נוף של אדמות חקלאיות וכו'
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה