פנאי האשכול המרכזי לדייג - שיטות-יציאה קבוצתית-וציוד.

אפרופו הרגישות....התכונתי שחכת בוס בנוייה בצורה מאד גמישה בקצה שלה בגלל ששיטת העבודה איתה עם מצוף ומכה למעלה כשיש אכילה ...בקיצור שיטת העבודה בדייג כזה מאד ברגישות ועדינות ..בשונה מחכה רגילה .
אם כי יש חכות רולר גמישות כמו לזרזור וכדומה שעושות עבודה מצויינת גם רחוק וגם קרוב...זו החכה שלי ..מאד ממליץ
אז שלח חברה או קישור

איך אני יכול לדאוג שהרגליים שלי לא יחליקו על סלעים בים?
נעליים מסוימות?מקום מסוים לעמוד?

אני מירושלים, יוצא לדיג פתיונות בים פעם בשבועיים בערך, בדרך כלל לפני עלות השחר
אשמח לצרף/להצטרף מישהו שבתחום
0533199262
חוף ?מזח?אשמח שתעדכן לפני

הירוקת על הסלעים מחליקה ...לא מכיר פתרון אם תדע אשמח שתעדכן

מישהו מכיר מזח או חוף בכינרת ,
שיש בקירבתו מרחב מוגן??

אולי בטיילת יש, אני מגיע לאיזור הרבה אני ישתדל לבדוק,
בגדול מכיון שאין מיגוניות, לכן סגור כל החופי רחצה שם, אולי עכשיו אחרי שפיקוד העורף היום אפשר פעילות מלאה, יפתחו שם את החופים.

יצאתי אתמול במוצ"ש לכינרת והעלתי בחכתי כלום ושום דבר,
יש שעות מסוימות ביום שנחשבות טובות יותר או פחות??
ניסיתי מ23:00-00:30

מבאססס ...
איזה שיטה ניסית לדוג? באיזה מיקום?

בוס ,
מזח הדייגים,

לשיטת בוס עדיף לעניות דעתי באזור הטיילת בחיים לא התאכזבתי שם סתם שתדע להבא

יצאתי אתמול במוצ"ש לכינרת והעלתי בחכתי כלום ושום דבר,
יש שעות מסוימות ביום שנחשבות טובות יותר או פחות??
ניסיתי מ23:00-00:30
אגב בתקופה הזאות הרבה יותר קשה לדוג, כי המים התחילו להתקרר, והקרפיונים עדיין לא הגיעו, בכללי כל הדגים למעט בורי שדווקא כן נמצא עכשיו על החופים, כמעט כולם בעונות מעבר מעמיקים לתוך הים מכיון שמשגע אותם השינוים החדים בטמפרטורות המים.

מישהו קנה לי מתנה חכת רולר ורולר ואני רוצה לדעת איך אני יודע אם הרולר הזה מתאים לחכה או לא ?
ולאיזה מים הוא מתאים ?
תודה

תודה רבה לך.
WIN_20241117_11_16_07_Pro.jpg
WIN_20241117_11_16_30_Pro.jpg
WIN_20241117_11_16_41_Pro.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה