פנאי האשכול המרכזי לדייג - שיטות-יציאה קבוצתית-וציוד.

דייג קרפייונים בכנרת נעשה בעיקר ממרחק רב הפיתיון נזרק לפחות למרחק 100 מטר ע"י רחפן או סירה על שלט ...לא תראה כמעט מישהו שתפס קרפיון מהחוף בבוס בכנרת...רק בירדן או במאגרי מים מתוקים...אם בכל אופן בא לך לנסות את מזלך תנסה באזור בטיילת בכנרת באזור המסעדות שאתה יורד במדרחוב עד הסוף פונה ימינה תלך בערך 50 מטר מול הגלידה תזרוק שם יש שם קרפיונים גדולים ...הבעיה שאם נתפס אין דרך להרים אותם כי הדייג שם בגובה של לפחות 5 מטר מהמים ואם תנסה רוב הסיכויים שישבר החכה ...

קיצור אז אין לי מה לחפש בעונה הזו? בחיפה כן יהיה לי?

מה זאת אומרת תמיד יש דגים השאלה על מה אתה הולך בורי בתקופה הזאת רק בים הפתוח ולא במרינות וכדומה שאר הדגים תנסה עם פיתיון חי או חזה עוף

לך תנסה מה יכול להיות
סע עם חבר אל תשכח בירות וגרעינים ותהנו מהלמידה
רק אל תהיו מאלה שמפצחים על הריצפה והולכים

דייג קרפייונים בכנרת נעשה בעיקר ממרחק רב הפיתיון נזרק לפחות למרחק 100 מטר ע"י רחפן או סירה על שלט ...לא תראה כמעט מישהו שתפס קרפיון מהחוף בבוס בכנרת...רק בירדן או במאגרי מים מתוקים...אם בכל אופן בא לך לנסות את מזלך תנסה באזור בטיילת בכנרת באזור המסעדות שאתה יורד במדרחוב עד הסוף פונה ימינה תלך בערך 50 מטר מול הגלידה תזרוק שם יש שם קרפיונים גדולים ...הבעיה שאם נתפס אין דרך להרים אותם כי הדייג שם בגובה של לפחות 5 מטר מהמים ואם תנסה רוב הסיכויים שישבר החכה ...
אני הייתי הולך קבוע לדוג בחוף צינברי או ברניקי בכל הקו חוף הזה והיינו מוציאים אחלה קרפיונים ובורי אני מדבר על מעל 3 קילו חתיכה

מתארגנת יציאה לדייג חוף /מזח במוצשק הקרוב.... כל המעוניין שיעדכן

לא יצאנו ...מישהו מעוניין השבוע? מוצ"ש

מרכז ....אשדוד

מישהו יודע אם כבר יוצאם קרפיונים בכנרת?
הייתי בכנרת (חוף צינברי) לפני כשלושה שבועות ויצאו רק שפמנונים מושטים לבנים וקצת ביניות. אבל מישהו לידי תפס קרפיון שתי קילו.

איזה רולרים טובים אפשר למצוא בזול יחסית?
רולרים של אוקומה טובים ?
ושל קאסטקינג?
תודה רבה על הכול אין מילים

קאסטינג טובים ככה ידוע לי
אוקומה אני לא מכיר
השאלה מה התקציב ולמה הרולר ולאיזה סגנון זרזור או פתיונות או גם וגם

אני צריך לזרזור
השאלה היא אם כתוב באליאקספרס שמקורי אם ניתן לסמוך עליהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה