פנאי האשכול המרכזי לדייג - שיטות-יציאה קבוצתית-וציוד.

איזה רולרים טובים אפשר למצוא בזול יחסית?
רולרים של אוקומה טובים ?
ושל קאסטקינג?
תודה רבה על הכול אין מילים
אי אפשר לסמוך אלא א''כ זה חברה סינית וכמו שנכתב. אם אתה צריך לז'ירז'ור תזמין גודל עד 3000 לא יותר. לגבי אוקומה יש לי רולר שלהם כבר כמה שנים ואני מאד מרוצה (מלוחים /מתוקים) .ד''א יש רולרים טובים(למים מתוקים בלבד!) באלי במחיר כ30 ש''ח כמו זה https://www.aliexpress.com/item/100...order_list.order_list_main.440.1e33586azqvxEs

איך ניתן לפתוח ערוצים ביוטיוב בנטפרי
כי יש פה כמה שהם חסומים

מתכנן לצאת שבוע הבא לכנרת .
העונה כעת עונה מוצלחת ??
איזה פתיון הכי טוב לדייג בוס??

יום חמישי האחרון הייתי בכנרת וגם שבוע שעבר ולא יצא קרפיונים או בורים,(אני דג עם סירת פיתיון)רק מושטים וביניות קטנות, מצד שני הייתי בימים יחסית חמים לעונה, ואולי לכן המושטים היו יותר פעילים, מה גם שבקבוצות למיניהם מתעדים הרבה תפיסות של קרפיונים, (לרוב המוחלט בצד המזרחי של הכנרת!) לסיכום לדעתי יהיה לך יותר סיכוי להוציא קרפיונים ובורי בימים קרים יותר וחורפים יותר שאז המושטים פחות פעילים, וגם על פי המציאות כרגע עדיף לך לדוג בצד המזרחי של הכנרת(שם המים נהיים עמוקים יותר במרחק יחסית קרוב לחוף) כמובן כ''ז בהנחה שיש לך ציוד מתאים לדיג פתיון ואתה זורק מינימום 50 מטר (או שיש לך ציוד עזר כגון רחפן או סירת פתיון ).
לגבי בוס בכנרת לדעתי תירס משימורים הכי טוב, אבל גם בצק מסטיק מעולה. תהנה..

ובכן אני כאן כדי לספר ,
ניסיתי לדוג בעין גב על המזח ,

לא תפסתי כלום ואפילו לא ראיתי שום דג במים, וכמוני עוד דייגים ,
כנראה יום לא מוצלח ,כיוון שאחד הדייגים סיפר שדג בשבוע שעבר קרפיון ענק, באותו מקום.

לסיכום לדעתי יהיה לך יותר סיכוי להוציא קרפיונים ובורי בימים קרים יותר וחורפים יותר שאז המושטים פחות פעילים,
יש עדיפות לדייג בימים קרים ??

תראה, בחורף הדגי מטרה הם יהיו קרפיונים או בורים (היינו זה מה שאנשים מחפשים בחורף)והסיבה פשוטה, בחורף הדגים הקטנים מתרחקים מהחוף וגם בעומק הם ישנים ולא אוכלים(גבי שאלתך לכא' הקור מכניס אותם לתרדמת, ואכן מנסיון בימים חורפים וקרים יש יותר קרפיונים וכן בורים) ולכן אין את המושטים והבניות הקטנות שיזללו את האוכל כך שיש זמן לקרפיונים לבא וליתפס (הקרפיונים הם דגים זהירים מאד, ולוקח הרבהההה זמן עד שהם מחליטים לאכול, אצלי ממוצע של 40 דקות! מהזריקה עד לנעילה) עוד טיפ תדאג שיהיה לפתיון ריח מסוים, וכן שלא יהיה בצקי מדי אלא מתפורר.

נעשה ס'יפתח למרות שאין לי קשר ישיר לדייג..
האיש שנחתך מהתמונה הוא בן משפחה קרוב..
ביום יום הוא איש ממש בכיר בתחום שבו הוא עוסק
בגלל אירוע כל שהוא שאין כאן המקום לפרט הוא חיפש ומצא לעצמו תחביב: דייג

הוא קם לפנות בוקר מחבר את הנגרר לרכב ויוצא לים
כמו כל דבר אצלו גם הדייג הכי מושקע שאפשר,
כל חכה יש לה תפקיד אחר
לא מזהים אולי בתמונות אבל לקייאק הזה יש כמה מחשבים שסורקים את קרקעית הים ונותנים תמונה מדוייקת מה מסתובב למטה בכל רגע נתון,
הוא יודע באיזה עונה יש איזה דג
איזה פתיון דרוש לכל דג ועוד אין סוף מידע מקצועי
על הראש יש לו תאורת לד היקפית שמושכת את הדגים
לפעמים (אבל ממש לפעמים) הוא מוכן לקחת איתו נער בן משפחה לדייג
לקייאק שלו הוא קושר קייאק קטן נוסף ושם יכולים לשבת 2 נערים
מי שדג איתו חסר נפעם מהמקצוענות והידע של האדם הזה,

ואנקדוטה קטנה..:
הוא לא אוכל דגים בכלל..
מי שקרוב אליו יכול לקבל ביום טוב דגים שווים ממש.

ולמה כל הסיפור?
אם המדור הזה יתפתח ויהיה שאלות שדורשות מידע מקצועי אני ינסה לעניין אותו בזה.
צפה בקובץ המצורף 1714028

צפה בקובץ המצורף 1714029
איפה גר אני בבני ברק אני אשמח לקחת! באלי לצאת לדייג מי בענין? אני אוהב את זה מאוד אבל לא דגתי הרבה.. אני גר בעיזר המרכז

מה זה הסוגים האלה תפרט.........
כל התורה על רגל אחת,
בוס= מקל פלוס חוט כאורך המקל לררוב משמש לדייג עם מצוף קרוב לחוף או באגם, נחשב לדייג הכי פשוט "וטיפש"
זרזור= תורה שלמה שעיקרה דייג עם בובות דמוי שמייצרות במים כל מיני תנועות שגרמות לדגים לתקוף את הדמוי, יש להתאים מקל למשקל הדמוי לפי סוג דגי המטרה, בקיצור דייג מורכב אבל מהנה.
פיתיון= מקל פלוס רולר שמאפשר זריקה למרחוק, בקרס שמים פתיון ואז "שגר ושכח".
ואידך זיל גמור ואכמ"ל....

כל התורה על רגל אחת,
בוס= מקל פלוס חוט כאורך המקל לררוב משמש לדייג עם מצוף קרוב לחוף או באגם, נחשב לדייג הכי פשוט "וטיפש"
זרזור= תורה שלמה שעיקרה דייג עם בובות דמוי שמייצרות במים כל מיני תנועות שגרמות לדגים לתקוף את הדמוי, יש להתאים מקל למשקל הדמוי לפי סוג דגי המטרה, בקיצור דייג מורכב אבל מהנה.
פיתיון= מקל פלוס רולר שמאפשר זריקה למרחוק, בקרס שמים פתיון ואז "שגר ושכח".
ואידך זיל גמור ואכמ"ל....
הצלחת באמת להעביר את התורה על רגל אחת
;)

חבל באמת על פורום הדייג הספורטיבי isf ז"ל
כמות החומר שם הייתה מדהימה.
כנראה הכל עבר לפייסבוק ושו'ת

יש איזה מקום דומה??
פורום דייג איכותי?
יש בסרטונים מידע חדש יותר
בין הערוצים הטובים:
(לא כולם פתוחים בנטפרי, אשמח אם מישהו יפתח לטובת הכלל)

אם אפשר לפתוח במדור הוידאו נשמח כולנו

יש בסרטונים מידע חדש יותר
בין הערוצים הטובים:
(לא כולם פתוחים בנטפרי, אשמח אם מישהו יפתח לטובת הכלל)
מישהו פתח בנטפרי או שאני אפתח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה