פנאי האשכול המרכזי לדייג - שיטות-יציאה קבוצתית-וציוד.

זה הנאה גרידא לחכות שעה לתפוס שתי שניות ולזרוק חזרה לים ?
אכן כן, הרבה יותר מלאכול. וההוכחה הגדולה זה הכסף הגדול שדייגי ז'ירז'ור מוציאים על התחביב, למרות שדגי המטרה הם(לרוב) לא לאכילה (לפחות בכנרת).

אכן כן, הרבה יותר מלאכול. וההוכחה הגדולה זה הכסף הגדול שדייגי ז'ירז'ור מוציאים על התחביב, למרות שדגי המטרה הם(לרוב) לא לאכילה (לפחות בכנרת).
והרבה הרבה יותר זול לקנות דג טרי בחנות דגים
מאשר לאבד דמוי איכותי אחד בסלעים.
שלא לדבר על עלות הציוד ה"קשיח" שזה אלפים.

שלום
אחרי חיפוש רציני מצאתי את זה באליאקספרס-
(אמנם קצת יקר אבל נראה שווה)
(לדעתי בעתיד כמות ההזמנות תעלה וכן המחיר)

מנסה להבין
אני רואה סרטונים של דיג ביוטיוב
וכמעט בכולם אחרי התפיסה
הדגים משחוררים חזרה
א. זה אומר שבעצם יש ענין רק לתפוס ולזרוק
ב. זה קצת התעללות בדג, לא (ניחא אם זה לאכילה)
בד"כ זה אלה שדגים ביניות בירדן ובאמת שאין מה לעשות איתם כנראה שזה דג לא טעים לא יודע
או שדגים בסירה ואז הם מחפשים מפלצות ולא כל דג שעולה מעניין אותם

מישהו יודע מה מצב הטרכונים בדרום(אשדוד)
בחופים חוליים

שלום לכולם

מישהו יודע לגבי משקפת צלילה מה מומלץ לקנות, ארץ/עלי אקספרס וכו
איזה מספר מזמינים כמו שיש לי במשקפיים או פחות

שלום לכולם

איזה מספר מזמינים כמו שיש לי במשקפיים
מחר יהיה לי תשובה מדוייקת,
(אחי הזמין מאליאקספרס , ואני ישאל אותו וישים קישור)

שלום לכולם

איזה מספר מזמינים כמו שיש לי במשקפיים או פחות
אני הזמנתי 3 כאלו וזה הגיע מושלם בדיוק לפי המספר רק בגלל שזה עולה רק בחציי מספרים וזה בשני העיניים אותו דבר אז צריך להזמין לפי המידה של העין שפחות במספר

אני הזמנתי 3 כאלו וזה הגיע מושלם בדיוק לפי המספר רק בגלל שזה עולה רק בחציי מספרים וזה בשני העיניים אותו דבר אז צריך להזמין לפי המידה של העין שפחות במספר
הוא מצויין, אבל ביקשו משקפת צלילה ולא שחיה

שלום!
אני רוצה לקנות לחופש ציוד מתאים עבור הדייג...
אין לי שום מושג בתחום.
ניסיתי קצת לחפש בגוגל, האם תוכל לשלוח לי קישורית לכל מה שצריך עבור הדייג. (חכה למתחילים, גלגלת, קרסים מתאימים, מצוף וכו' וכו'. תודה רבה!
כאן יוכלו לכוון אותך יותר לפי האזור והסיגנון דייג שזמין לך
חברה תעזרו לו בבקשה

הי
מחפשת מידע על מקומות בצפון שניתן לדוג בהם .

הי
מחפשת מידע על מקומות בצפון שניתן לדוג בהם .
כנרת-בכל חוף בעיקרון, רק צריך לדעת איזה סוג חוף ולפי זה את סגנון הדיג
ירדן-בעיקר זרזור
ויש עוד בעיקרון
מה הסגנון ?- לפי"ז אני ידע על מה להמליץ, לפי הנסיון שלי

מארגנים קבוצה לדיג בורי באשדוד או באשקלון מי שמעוניין .....זו העונה

היי
מעוניינת לדוג בחוף בבת גלים בחיפה
אשמח לקישור לחכה מומלצת ומתאימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה