מידע שימושי האשכול המרכזי להגרלת מחיר למשתכן (דירה בהנחה) מאי ~ יוני 2024 כל העדכונים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הודעה מטעם משרד השיכון
האפשרות להנפיק אישורי זכאות פתוחה כעת ותיסגר ביום שני ה-9.6.2024, ג סיוון התשפ"ד. לאחר מכן לא יהיה ניתן להנפיק אישורים עד לסגירת ההרשמה להגרלה ביום שני 24.6.2024 י״ח סיוון התשפ״ד.
אתר וואלה
האפשרות להנפיק אישורי זכאות פתוחה כעת ותיסגר ביום שני, 30.5.2024. לאחר מכן לא יהיה ניתן להנפיק אישורים עד לסגירת ההרשמה להגרלה ביום שני, 17.6.2024.
כתבה מרכז הנדלן
שימו לב: משרד השיכון מדגיש כי האפשרות להנפיק אישורי זכאות פתוחה כעת ותיסגר ביום חמישי ה-30.5, שלושה ימים אחרי פתיחת ההגרלה. לאחר מכן לא יהיה ניתן להנפיק אישורים עד לסגירת ההרשמה להגרלה.
מישהו יודע מה התאריך הנכון

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מומלץ לחזור לאשכול הראשי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רוב המתעסקים והמבינים בזה מגיבים כאן

וכל עוד הם לא יעברו - ואני יבין אותם אם הם לא יעברו - לא משתלם ללהטט בין שני אשכולות.
נמתין שבוע ויפתח ההגרלות החדשות
ונראה איפה הגולשים יעדיפו
צ'ולנט של כל ההגרלות של מחיר למשתכן
אשכול מיוחד לההגרלות של עכשיו
ואני מוסיף וכתבתי כבר למעלה שאם מנהל חושב שיש למחוק את האשכול בבקשה
רק מה לחשוב מאלו שרצים אשכול של ההגרלות של עכשיו

• הוסף לסימניות
משהו ניסה להוציא אישור זכאות וקיבל הודעה ע"כ? ניסיתי להוציא לפני כשבועיים דרך אלונים (יש לי תיק אצלם מסיוע בשכ"ד) ולא קיבלתי שום הודעה... :oops:
מה עושים?

• הוסף לסימניות
משהו ניסה להוציא אישור זכאות וקיבל הודעה ע"כ? ניסיתי להוציא לפני כשבועיים דרך אלונים (יש לי תיק אצלם מסיוע בשכ"ד) ולא קיבלתי שום הודעה... :oops:
מה עושים?
להתקשר *2850
שירות מאוד אדיב

• הוסף לסימניות
תודה רבה !!!
מה עם ירושלים ? -קאנטרי רמות - שמה גם נראה פיס כמו בתל אביב לא?!

• הוסף לסימניות
אם נהנתם ורוצים תמיד ליהות מעודכנים בהגרלה הנוחכית של משתכן אז שימו לייק !!!
תל אביב ממש לא נראה לי נכון
כי לפי הכוכביות החדשות של ההגרלה הקודמת לאיכול להיות רווחים כה גדולים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה