- הוסף לסימניות
איזה חברה?לי הם פתחו את הסים רק אחרי שהכנסתי לפלאפון כשר
כי רוב החברות רק אומרים לך שתכניס לכשר (אבל לא צריך באמת
איזה חברה?לי הם פתחו את הסים רק אחרי שהכנסתי לפלאפון כשר
תודה רבה! נראה איכותי (קצת הזוי שלוקח שעה וחצי ל 32 ג'יגה לפי מה שכותב.. אבל הגיוני ושווה את זה)בריבו יש אופצייה "מחיקת עקיבות"
הבנתי שיש אפשרות לבקש מהמוכר לשנות איזה קוד ואז זה עובד חפשי. אתם יודעים על מה מדובר?מבחינת הסים,מכניסים את הסים לפלא' והוא נחסם ואז פשוט מתקשרים לחברה ואומרים שהסים נחסם, מה שהם יגידו בסדר אנחנו פותחים את הסים, אבל אל תכניסו יותר למכשירים לא כשרים, אומרים להם בסדר וממשיכים הלאה..
יש דבר כזה, תלוי באיזה פלאפונים ואיזה חנויותהבנתי שיש אפשרות לבקש מהמוכר לשנות איזה קוד ואז זה עובד חפשי. אתם יודעים על מה מדובר?
זה פשוט כותב שוב ושוב על הUSB לכן זה לוקח זמןקצת הזוי שלוקח שעה וחצי ל 32 ג'יגה לפי מה שכותב.. אבל הגיוני ושווה את זה)
אם תעשה איתחול "עמוק" דרך ניהול דיסקים זה לא יצליח לשחזר. אבל לוקח ג"כ הרבה זמןתודה רבה! נראה איכותי (קצת הזוי שלוקח שעה וחצי ל 32 ג'יגה לפי מה שכותב.. אבל הגיוני ושווה את זה)
ובמקרה הנוכחי?יש דבר כזה, תלוי באיזה פלאפונים ואיזה חנויות
אפשר יותר פרטים?ספציפית בסמסונג יש אפשרות דרך תוכנה לשנות את ה IMEI שלו לכשר.
איך? אותה תוכנה או לבד?איתחול "עמוק" דרך ניהול דיסקים
לבד בלי שום תוכנהאיך? אותה תוכנה או לבד?
אפשר יותר פרטים?
פשוט לעשות איתחול ולבטל את איתחול מהיר?! מעניין..לבד בלי שום תוכנה
לא מבטלים. האיתחול דרך ניהול דיסקים הוא איתחול ארוך.פשוט לעשות איתחול ולבטל את איתחול מהיר?! מעניין..
לבטל את איתחול מהיר
?? מבטל מהיר ונהיה ארוך.. לא?איתחול ארוך
צודק,?? מבטל מהיר ונהיה ארוך.. לא?![]()
![]()
אני מניח שזו לא בעיית חומרה, אלא בעיית תוכנה. צריך להכנס למחשב דרך דיסק אונקי עם בוט, (דיסק טכנאים) להפעילו ולשאוב את החומר, ולהתקין וינדוס מחדש.שלום, אשמח לעזרה.
קניתי מחשב נייד של לנובו לפני חצי שנה.
שבוע שעבר הוא הגיע לי למסך כחול פעם ביום והתעלמתי באמצע העבודה,
והוא נפתח שוב.
הציע לי להמשיך הלאה, ואכן זה מה שעשיתי
אחרי כמה פעמים כאלו, בכל פעם שאני פותחת אותו הוא נתקל במסך כחול מיד,
מסרב להדלק. (כך שאפילו אין לי אופציה להסיר אולי איזו הורדה שעשתה וירוס או הותקנה לא נכון).
הוא לא נותן לי לאתחל, ולא ליצור נקודת שחזור.
מביא אותי לבחירת שפה, ואחכ לשתי אופציות בלבד: כיבוי המחשב או פתרון בעיות.
בפתרון אין שום אופציה שעובדת.
מה זה יכול להיות?
נכנסתי (ממחשב אחר) לאתר של לנובו הקלדתי מספר סידורי, והם כותבים לי שהאחריות הסתיימה. יש מצב?
קניתי אותו בספטמבר ואני לא מוצאת כרגע את קבלת הקניה.
בעל החנות אומר שהוא רק משווק שלהם, אבל לא אחראי על האחריות...
שילמתי לו על התקנת וינדוס כשקניתי את המחשב. וקיבלתי ממנו כולל ההתקנה של וינדוס.
אז חייב טכנאי?אני מניח שזו לא בעיית חומרה, אלא בעיית תוכנה. צריך להכנס למחשב דרך דיסק אונקי עם בוט, (דיסק טכנאים) להפעילו ולשאוב את החומר, ולהתקין וינדוס מחדש.
הבנתי. אז לפי הקבלה בעצם.רק לגבי האחריות
לכן חשוב לרשום את המחשב באתר המשווק לאחר הקנייה
כשמקלידים את מספר המחשב מקבלים את גמר האחריות מיום היצור/השיווק ולא מיום הרכישה
אם לא מודעים אותם מתי נרכש הם לא אמורים לדעת לבד
אולי נבקש מבעל החנות להמציא לנו את הקבלה דרך תשלום בכרטיס האשראי.מה שמופיע באתר של לנובו לגבי האחריות לא מדוייק כי הוא מחושב בצורה מסויימת
לעניינו זה לא מעניין אותך, רק תמצאי את חשבונית הקניה והאחריות שלך ממשיכה
תפתחי פניה בשירות הלקוחות ומשם תתקדמו
לא אמורה להיות בעיהאולי נבקש מבעל החנות להמציא לנו את הקבלה דרך תשלום בכרטיס האשראי.
גם אם אתה צודק כרגע המחשב במסגרת אחריות והיבואן לא אוהב שנוגעים יותר מידיאני מניח שזו לא בעיית חומרה, אלא בעיית תוכנה. צריך להכנס למחשב דרך דיסק אונקי עם בוט, (דיסק טכנאים) להפעילו ולשאוב את החומר, ולהתקין וינדוס מחדש.
מי כמוך יודע שהם פשוט מפרמטים כי זה הכי קל להם.לא אמורה להיות בעיה
גם אם אתה צודק כרגע המחשב במסגרת אחריות והיבואן לא אוהב שנוגעים יותר מידי
המלצתי קודם כל לפתוח פניה כי יש דברים בתוכנה שהם יטפלו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים