שלום וברכה
מחשב נייד די עתיק עם ווינדוס 7
וההודעה המצורפת קופצת שוב ושוב ולפעמים סוגרת את סייר ווינדוס או תוכנות אחרים מיד בפתיחתם.
האם יש דרך להתפטר מזה?

קבצים מצורפים

• שגיאת מערכת.JPG
    שגיאת מערכת.JPG
    KB 25.1 · צפיות: 12
זה מה שאומר המומחה GPT
ההודעה בתמונה מעידה על קריסת תהליך מערכת בשם wermgr.exe (שכנראה קשור לניהול דיווח על שגיאות של Windows). ההודעה על שגיאת גישה לזיכרון מתרחשת כאשר תוכנית מנסה לקרוא או לכתוב בזיכרון שנחסם או שאינו חוקי.
כדי לפתור את הבעיה במחשב עם מערכת הפעלה Windows 7, הנה כמה צעדים שאפשר לנסות:
  1. הפעלת המחשב במצב בטוח (Safe Mode):
    • נסה להפעיל את המחשב במצב בטוח כדי לבדוק אם הבעיה נמשכת. אם הבעיה לא מופיעה במצב בטוח, ייתכן שהיא נגרמת על ידי תוכנה צד ג' או תוכנת זדון.
    • כדי להפעיל במצב בטוח, לחץ על מקש F8 בזמן הפעלת המחשב ובחר ב"Safe Mode".
  2. ביצוע סריקה לאיתור תוכנות זדוניות:
    • ייתכן שמדובר בתוכנה זדונית שגורמת לבעיות. מומלץ להפעיל סריקה מלאה באמצעות תוכנת אנטי-וירוס מעודכנת כמו Microsoft Security Essentials או Malwarebytes.
  3. ביצוע סריקת מערכת:
    • הפעל את שורת הפקודה כמנהל והקלד:
      bash
      Copy code
      sfc /scannow
      פקודה זו תסרוק ותנסה לתקן קבצים פגומים במערכת.
  4. ניטרול wermgr.exe:
    • אם הבעיה נגרמת מתהליך wermgr.exe, ניתן לנסות לנטרל אותו זמנית:
      1. לחץ על Win + R, הקלד services.msc ולחץ "אישור".
      2. חפש את השירותים שקשורים ל-Windows Error Reporting Service ועצור אותם.
  5. עדכון מנהלי התקנים:
    • ייתכן ומנהל התקן לא מעודכן גורם לקריסות. נסה לעדכן את כל מנהלי ההתקנים דרך אתר יצרן החומרה.
  6. ביצוע שדרוג או התקנה מחדש של Windows:
    • אם אף אחד מהצעדים לא עזר, ייתכן שיש צורך בשדרוג המערכת או התקנה מחדש של Windows 7.
אם הבעיה ממשיכה, ייתכן שיהיה צורך במידע נוסף על התוכנות שפועלות ברקע, או במעקב אחר הודעות השגיאה הנוספות המופיעות.

שלום לכולם!
בקשת עזרה.
יש לי כמה קבצי זיפ, שהורדתי מדרייב. עם הרבה חומר יקר.
ובחילוץ, זה לא מחלץ לי הכל. רק חלק מהקבצים.
מישהו יודע להגיד לי למה???
תודה!
לא ברור, אולי אנטי וירוס? יש שגיאה כלשהי?

פתחתי את המחשב היום ואז ראיתי את האור הזה בצד
אציין שהמחשב נייד לא נפל או קיבל מכה ככל הידוע לי

קבצים מצורפים

• IMG_2098.JPG
    IMG_2098.JPG
    5.5 MB · צפיות: 9
לאחרונה המסך שלי כאילו נכבה לרגע, הופך לשחור וחוזר לעצמו, והתדירות של זה מתגברת יותר ויותר.
מה יכולה להיות הסיבה?
ומה יש לעשות?

גם לי זה היה , החברה עשתה מרחוק בדיקה וטיפלה בבעיה .
תתקשרו לחברה של המחשב

לאחרונה המסך שלי כאילו נכבה לרגע, הופך לשחור וחוזר לעצמו, והתדירות של זה מתגברת יותר ויותר.
מה יכולה להיות הסיבה?
ומה יש לעשות?
מסך נייח? מסך במחשב נייד?
מה החברה?

אם המחשב באחריות, פנו לנותן האחריות.

אם הוא לא,
1. האם זה קורה גם מבלי שנוגעים פיזית במחשב?
2. בן כמה הוא ומה השימוש היעקרי שנעשה בו?
3. נעשו האם עדכוני ווינדוס בתקופה האחרונה?

אשמח להמלצות על חנות מחשבים טובה בבני ברק עם שירות מוצלח
מנסיון
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה