• הוסף לסימניות
בוקר טוב ורגוע בעז"ה
אוכל להתחבר מרחוק לתת אבחנה אם תרצו.
דב

• הוסף לסימניות
שלום אשמח לעזרה
אני מנסה לחבר כונן למחשב,
נשמע צליל שהכונן התחבר אבל במציאות הוא לא מופיע
וגם כשאני מוציעה את הכבל נשמע הצליל
מה הסיפור?

• הוסף לסימניות
תבדקו אם מופיע בניהול דיסקים

• הוסף לסימניות
הכנסתי את הכרטיס לקורא כרטיסים וחיברתי למחשב, פתאום שמות התיקיה השתנו לי לסימונים כמצ"ב, וא"א להכנס לתיקיות, מה עושים?

קבצים מצורפים

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    KB 15.9 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
קודם כל צריך לדעת מה לא עושים. לא עושים אתחול, שינוי וכל תיקון מסוג שהוא בכרטיס,צריך להפסיק להשתמש בכרטיס לגמרי.
מה שצריך לעשות זה שחזור, קצת מורכב למי שלא מתמצא עדיף להביא לטכנאי טוב לשחזור.

• הוסף לסימניות
שלום,
מעוניין לקנות מסך למחשב נייד שנשבר,
יש כמה אופציות באמזון וכיו"ב, השאלה היא איך אני יודע מה איכות המוצר ואיך אפשר לוודא שהוא יגיע שלם,
האם יש למישהו מהטכנאים פה ספק מאמזון וכיו"ב שאפשר לסמוך עליו?

תודה

• הוסף לסימניות
יש לכתוב מה המטרות לשימוש במסך?
תקציב, סוג מסך מבוקש, גודל רצוי.
תודה על התגובה
מדובר על מחשב ASUS UX370U שהתנפץ לו המסך מנפילה
יש באתרים מסכים ייעודיים למחשב הזה, השאלה שלי היא אם מישהו מכיר מניסיון אם כדאי להזמין מחו"ל ואולי ממי
ואיך אפשר למנוע את חשש השבירה במשלוח

• הוסף לסימניות
אני בעקרון טכנאי מחשבים. התחום שלי הוא יותר טיפול בתקלות בעיקר תוכנתיות וגם חומרה.
מהידע שיש לי בעקרון עדיף שיהיה מסך מקורי של החברה. ולכאורה באם מדובר בחברה מקצועית הם ישלחו את המסך בצורה מקצועית שלא יישבר המסך. מה שכן צריך להזהר שייתקין את המסך אדם הבקי בתחום כי בקלות אפשר לגרום לניפוץ במסך באם לא יודעים להתקין את המסך בצורה בטוחה

• הוסף לסימניות
מבחינת קרינה וכו'....
בגלל המצב אנחנו ישנים כולנו בממ"ד והראוטר של בזק נמצא בחדר הזה...
כל ערב אני מכבה את האינטרנט בכפתור או מוציאה מהחשמל.
זה באמת פולט קרינה או שאני מדמיינת!

• הוסף לסימניות
מבחינת קרינה וכו'....
ולשבת כל היום באותו חדר,
מה זה משנה אם לישון או לא
כל המשרדים בדרך כלל יושבים רוב שעות היום עם ראוטר בחדר

• הוסף לסימניות
ולשבת כל היום באותו חדר,
מה זה משנה אם לישון או לא
כל המשרדים בדרך כלל יושבים רוב שעות היום עם ראוטר בחדר
קודם כל לצמצם את הנזק ולשהות כמה שפחות...
וגם אנחנו ישנים בחדר הזה עם ילדים... ותינוק...

• הוסף לסימניות
מבחינת קרינה וכו'....
כדאי מאוד יש קרינה חבל על 7 שעות שינה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה