• הוסף לסימניות
הנתב של בזק עובר בקרות קרינה מטעם משרד להגנת הסביבה וכן על ידי משרד התקשורת .הקרינה נמוכה שאפ' לא צריכה אישור קרינה (במקרה אני עובדתבבזק)
אבל בשביל מה לישון עם זה

• הוסף לסימניות
הנתב של בזק עובר בקרות קרינה מטעם משרד להגנת הסביבה וכן על ידי משרד התקשורת .הקרינה נמוכה שאפ' לא צריכה אישור קרינה (במקרה אני עובדתבבזק)
אבל בשביל מה לישון עם זה
מה בעיה, אם עובר בקרה?

• הוסף לסימניות
ואיך קוראים לו בכלל?
(כאן הוא קרוע..)
IMG_20231022_141941_01.jpg

• הוסף לסימניות
אבל בשביל מה לישון עם זה
לי אמרו שלא כדאי לנתק כל יום את הראוטר זה יכול להתקלל
זה נכון ?
גם אצלי זה בחדר שינה

• הוסף לסימניות
עובר בקרה
שאלתי רק בשביל מה לישון עם זה :זה נראה מיותר .כמו שלא כדאי לישון עם הפלאפון קרוב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הנתבים של בזק עוברים בקרה .
בקשר לפלאפונים תברר אני בכל מקרה חושבת שלא כדאי וזה מזהירות

• הוסף לסימניות
לא שמעתי על זה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה באמת מסוכן?
אני יושנת בחדר עם הראוטר ממש קרוב לראש...
אף פעם לא חשבתי על זה

• הוסף לסימניות
זה באמת מסוכן?
אני יושנת בחדר עם הראוטר ממש קרוב לראש...
אף פעם לא חשבתי על זה
באופן כללי מומלץ להתרחק ממכשירים "קורנים" רק שאורך היום עוד "אין ברירה" וגם אנחנו לא נמצאים ברצף (מקווה) ליד המכשירים. אבל לאורך הלילה סתם להיות ליד באופן רצוף וללא שום צורך אז באמת עדיף להימנע

• הוסף לסימניות
@ירושלמי987
אני ישנה עם פלאפון צמוד. ומחשב במרחק סנטימטר
בינתיים אני חיה...
יש דברים מסוכנים יותר. וד"ל.....
יש אנשים שסובלים כל החיים ולא הולכים לצילומים כי המכונות פולטות קרינה.
ובקורונה היו כאלו שלא נכנסו לחנויות שלש שנים, כי בודקים חום עם משהו שפולט קרינה...

(שניהם כתובים מידיעה)

נו...

• הוסף לסימניות
יש אנשים שסובלים כל החיים ולא הולכים לצילומים כי המכונות פולטות קרינה.
ובקורונה היו כאלו שלא נכנסו לחנויות שלש שנים, כי בודקים חום עם משהו שפולט קרינה...

(שניהם כתובים מידיעה)

נו...
אפח'ד לא ביקש שנעבור להשתמש ביונת דואר במקום סלולארי, אבל בהחלט אפשר למזער ובקלות חלק נכבד מהקרינה המיותרת שאנחנו חשופים אליה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה